Η Κωνσταντινούπολη... περνάει από τους "μικρούς"

Η Κωνσταντινούπολη... περνάει από τους "μικρούς"

Η φετινή Ευρωλίγκα θυμίζει… Μαραθώνιο και η σωστή διαχείριση του ρόστερ αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Τα παιχνίδια τύπου Κόροιβου πρέπει να μάθουν να τα καθαρίζουν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Καλώς ή κακώς υπάρχει τεράστιο χάσμα στις ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και σε αυτά τα “εύκολα” παιχνίδια πρέπει να παίρνουν χρόνο νεότεροι παίκτες.

[ads2]

Όπως ακριβώς έγινε σήμερα. Με πάθος, όρεξη και πολλούς νέους στην 5αδα ο Παναθηναικός είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα. Το κάναν εύκολο οι ίδιοι οι παίχτες και αυτό πρέπει να τους γίνει συνήθεια. Να είναι πάντα ορεξάτοι και προσηλωμένοι στη νίκη.

Το ότι σήμερα προφυλάχτηκε ο Γκιστ και πήραν ανάσες 5αδατοι παίκτες είναι σωτήριο για τη δύσκολη εβδομάδα που έρχεται. Η ομάδα έχει 2 ευρωπαικά ματς, με Μπάμπεργκ έξω και Ερυθρό Αστέρα μέσα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Εάν λοιπόν οι “μικροί” δουλεύουν και εμφανίζονται σοβαροί και παθιασμένοι στο εγχώριο πρωτάθλημα θα έχει αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Ο προπονητής που ήρθε και το ρόστερ που έχει να δουλέψει είναι ικανά να επιστρέψουν την ομάδα στο F4 της Κωνσταντινούπολης, πόσο μάλλον εάν ο “Εξάστερος” “κατεβαίνει” στα ευρωπαικά ματς με φρέσκα πόδια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News