Κατσουράνης: «Είχα κλείσει στον Ολυμπιακό - Ήμουν Παναθηναϊκός, έγινα ΑΕΚτζής» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης αποκάλυψε πως από μικρός στήριζε τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, στη μετέπειτα πορεία του συνδέθηκε συναισθηματικά με την ομάδα της ΑΕΚ.
Αναλυτικά όσα είπε στο «Πολλά κιλά μπάλα» και στο Νίκο Ράπτη:
«Η Παναχαϊκή δεν πήρε φράγκο από μένα. Τότε, έπαιρνα βασικό μισθό. Έπαιρνα γύρω στις 50 χιλ. δραχμές, σε ευρώ γύρω στα 800 ευρώ το μήνα.
Είχαμε και κάποια μπόνους, αν έμενα η ομάδα στην κατηγορία για εμάς τους πιτσιρικάδες, γύρω στις 1 εκατ. δραχμές.
Στον Ολυμπιακό είχα συμφωνήσει να πάω. Έχει και πρωτοσέλιδα, που είχε κλείσει η μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός άλλαξε γνώμη.
Μάλιστα, την έχει ανακοινώσει και ο ίδιος ο Κόκκαλης τη μεταγραφή. Υποπτεύομαι, ότι ήταν λόγω του προέδρου. Δεν έχω μάθει πραγματικά τι έγινε και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Ο Ολυμπιακός μου έδινε 160 χιλ. ευρώ το χρόνο, η ΑΕΚ 120 και η αγαπημένη μου ομάδα μου έδινε 25 χιλ. ευρώ.
Ο Παναθηναϊκός μόνο δεν μου ζήτησε να πληρώσω για να πάω. Εγώ ήμουν από μικρός Παναθηναϊκός. Ήρθε η ΑΕΚ, η πρώτη μεγάλη ομάδα που πήγα να παίξω και με την οποία , δέθηκα και είμαι ΑΕΚτζής.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στο περίμενε ο κλεισμένος σέντερ από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Βικτόρια Πλζεν
- Παναθηναϊκός: Για αυτό δεν έπαιξε ο Ζαρουρί με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ευρωλίγκα: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική σε Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια από τα εντός της Πλζεν που αξίζει προσοχής πριν τη ρεβάνς