Παναθηναϊκός: Οι δύο ξένοι που έκοψε ο Αταμάν για το Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κρήτη και ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε τους ξένους που δε θα βρίσκονται εντός της εξάδας του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκρισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ τον Ηρακλή και θέλει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του θεσμού προκειμένου να διεκδικήσει και να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Από εκεί και πέρα ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να κόψει από την εξάδα των ξένων τους Τσεντί Οσμάν και Κένεθ Φαρίντ με τον Αμερικανό σέντερ να βρίσκεται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός λίστας.
Έτσι, η 6άδα για τους πράσινους διαμορφώνεται ως εξής: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Τι Τζέι Σορτς, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Ρισόν Χολμς.
Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Τι Τζέι Σορτς ήταν εκτός εξάδας ξένων με τον Τούρκο τεχνικό να προχωράει σε αλλαγή προκειμένου να ξεκουράσει τον Οσμάν και να δώσει ρυθμό και στον Αμερικανό guard της ομάδας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Γείωσε» τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (vid)
- Σπάθας: «Μπορούσε να μετρήσει το γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1, τι αναφέρει ο κανονισμός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Τα λάθη του διαιτητή στην Τούμπα, διαφωνία Κόλκα-Μανωλιουδάκη (vid)