Η ατάκα του Φώτση για τον Πασκουάλ
Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αντώνης Φώτσης μίλησε για τα παιχνίδια με Κόροιβο και Τσσκα που πέρασαν, αλλά και για τη νέα αρχή που θα κάνει η ομάδα υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.
Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο έμπειρος φόργουορντ στη συνέντευξη Τύπου:
[ads2]
«Σήμερα παίξαμε έναν πολύ καλό αγώνα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μπήκαμε για να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό. Είχαμε καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια και τελειώσαμε καλά τον αγώνα».
Για το πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα να αντιδράσει στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ αλλά και με τον Κόροιβο: «Συνέβησαν πολλά και διάφορα την τελευταία εβδομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε νικήσει στη Ρωσία αλλά δεν τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για το πως βλέπει τον Τσάβι Πασκουάλ προπονητικά: «Σίγουρα είναι ένας προπονητής με διακρίσεις. Έχουμε δει την δουλειά του μέσω της Μπαρτσελόνα όλα αυτά τα χρόνια. Περιμένουμε να μας κατευθύνει, να κάνουμε αυτά που πρέπει για να κάνουμε κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό».
Για το τι έλειπε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και προκάλεσε την αποχώρηση του προηγούμενου προπονητή: «Δεν είμαι εδώ πέρα για να καταλογίσω ευθύνες και ποιος έπρεπε να φύγει και να μείνει. Θέλω να μπαίνω μέσα να κάνω τη δουλειά μου και από εκεί και πέρα οι αποφάσεις και το τι γίνεται είναι άλλων και δεν είναι στη δική μου δικαιοδοσία».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στο περίμενε ο κλεισμένος σέντερ από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Βικτόρια Πλζεν
- Παναθηναϊκός: Για αυτό δεν έπαιξε ο Ζαρουρί με τη Βικτόρια Πλζεν
- Ευρωλίγκα: Βαρύ πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, μία αγωνιστική σε Λεσόρ
- Παναθηναϊκός: Η λεπτομέρεια από τα εντός της Πλζεν που αξίζει προσοχής πριν τη ρεβάνς