Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71 [Highlights-VIDEO]

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71 [Highlights-VIDEO]

Με τον Έλιοτ Γουίλιαμς να σταματάει στους 24 πόντους και να σημειώνει τα καθοριστικότερα καλάθια του αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε δύσκολα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 78-71

Οι τυπικά γηπεδούχοι «πράσινοι» με την βοήθεια του κόσμου τους που έδωσε δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και ξέφυγαν με μεγάλες διαφορές κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

[ads2]

Ωστόσο η Ένωση δεν τα παράτησε και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα κατόρθωσε να περάσει και μπροστά δυσκολεύοντας πολύ το «τριφύλλι».

Στο τελευταίο δίλεπτο όμως ο Έλιοτ Γουίλιαμς πήρε την κατάσταση στα χέρια του και σκόραρε τους οκτώ από τους τελευταίους δέκα πόντους της ομάδας του, οδηγώντας τη εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Αποκορύφωμα της εξαιρετικής απόδοσής του ήταν το μεγάλο τρίποντο πάνω σε άμυνα στα 35” πριν το τέλος με το οποίο έγραψε το 77-71 και στην ουσία «κλείδωσε» το ροζ φύλλο αγώνα για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News