Καλός ο Μπατίστα με Αρμάνι
Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ύστερα από καλή εμφάνιση του Εστέμπαν Μπατίστα επικράτησε με 80-85 της Πιστόια για την 20ή αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο (34-50, 20′), αλλά οι γηπεδούχοι αντεπιτέθηκαν και ισοφάρισαν σε 63-63 στο 30′. Η Μιλάνο, όμως, παρέμεινε ψύχραιμη και πήρε τη νίκη με 80-85.
[ads2]
Ο Κρουνοσλάβ Σιμόν (22π., 7ασ.) ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Γιασμίν Ρέπεσα, ενώ πολύ καλή ήταν και η παρουσία των «δικών» μας Ολιβερ Λαφαγιέτ και Εστέμπαν Μπατίστα.
Ο τέως γκαρντ του Ολυμπιακού σημείωσε 15 πόντους, πήρε 4 ριμπάουντ κι έδωσε 2 ασίτσ, ενώ ως πάρα πολύ καλό κρίνεται και το ντεμπούτο του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού (11π., 7ρ., 1ασ.).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε ενεργοποιείται η ρήτρα Γιούρτσεβεν, η ημερομηνία
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, ποιον παίκτη αποθέωσε
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η ώρα και η έδρα του ντέρμπι