Άρης - Ξάνθη Live Streaming ζωντανά Aris - Xanthi

Άρης - Ξάνθη Live Streaming Δείτε Ζωντανά | Aris - Xanthi

Άρης – Ξάνθη Live Streaming στη ρεβάνς του 0-1 στα Πηγάδια, με τους κίτρινους να έχουν στόχο να κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ξάνθη για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου, με τον Μίχαελ Ένινγκ να αναμένεται να γνωστοποιήσει τις επιλογές του ανήμερα της αναμέτρησης.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 6ης φάσης («16») του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές αύριο στο γήπεδο και εκεί θα ανακοινώσει την 18άδα του αυριανού αγώνα.

Θυμόμαστε την περσινή αναμέτρηση:

Άρης – Ξάνθη Live Streaming | Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Σήμερα, Δευτέρα, από την ARIS F.C. Boutique μέχρι τις 20:00 και αύριο, Τρίτη, από τις 10:00 και στις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη viva: https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 4

15 ευρώ στις Θύρες 7, 9

30 ευρώ VIP & VVIP

* Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 14 ετών είναι δωρεάν.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα παιχνίδια Κυπέλλου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

Άρης – Ξάνθη Live Streaming | Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι

Με τον Γιάννη Φετφατζίδη οδηγό και τον Μπράουν Ιντέγε σκόρερ ο Αρης έκανε την… μισή δουλειά, κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην οκτάδα του κυπέλλου Ελλάδος! Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μαντσίνι.

Το 0-1 όπως αυτό διαμορφώθηκε από το 17′ παρέμεινε μέχρι το φινάλε με τον Αρη να κερδίζει για δεύτερη φορά φέτος την Ξάνθη στην έδρα της με την ομάδα του Γερμανού τεχνικού να κάνει παράλληλα τη… μισή δουλειά, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News