Άρης - Ξάνθη Live Streaming Δείτε Ζωντανά | Aris - Xanthi

Άρης - Ξάνθη Live Streaming Δείτε Ζωντανά | Aris - Xanthi

Άρης – Ξάνθη Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει τη νίκη που θα τον φέρει μόνο πέμπτο, ενώ ο δωδέκατος Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ουραγό Πανιώνιο.

Έπειτα από τρία παιχνίδια -ένα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο- με ισάριθμες νίκες για τους Θεσσαλονικείς, ήρθε η ώρα για την τέταρτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τος ακρίτες στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1), προσδοκώντας σε μία ακόμα νίκη με την οποία θα βρεθεί μόνο 5ος και παράλληλα θα πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για την παρουσία του στην πρώτη 6άδα.

Το σημερινό παιχνίδι βέβαια αναμένεται αρκετά διαφορετικό από εκείνα του Κυπέλλου, αφού η Ξάνθη βολεύεται με την ισοπαλία και θα παλέψει για ένα αποτέλεσμα το οποίο θα την επαναφέρει στις θέσεις των πλέι οφ.

Links Για Άρης – Ξάνθη Live Streaming: Οι επιστροφές… κερδίζουν τις απουσίες

Τα τελευταία 24ωρα ο ΑΡΗΣ μαθαίνει να ζει χωρίς τον Μπράουν Ιντέγε. Ο τραυματισμός (θλάση) του Νιγηριανού αποτελεί πλήγμα σε ένα ροτέισον συγκεκριμένων επιλογών, το οποίο όμως διευρύνεται εκ νέου από την στιγμή που υπάρχουν επιστροφές για τον Μίχαελ Ένινγκ.

Μπρούνο Γκάμα. Λούκας Σάσα, Χουλιάν Κουέστα και Μάρτιν Τόνσο είναι τα τέσσερα νέα πρόσωπα στην αποστολή του αποψινού αγώνα, λύνοντας σε σημαντικό βαθμό τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας. Ειδικά οι τρεις πρώτοι ισορροπούν αρκετά την απουσία του Ιντέγε, ειδικά από την στιγμή που βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ένινγκ.

Η νίκη είναι ο αυτονόητος στόχος για τους “κιτρινόμαυρους”, καθώς θα τους βοηθήσει να ανέβουν στην 5η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να μείνουν κοντά στον 4ο Παναθηναϊκό.

ΞΑΝΘΗ: “Μέσα” ο Λίσγάρας, “έξω” οι Μπαριέντος και Καρασαλίδης

Η ενδεκαδάτη απουσία του τιμωρημένου Ζεάν Μπαριέντος είναι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Παράσχος στο αποψινό ματς. “Απών” λόγω τιμωρίας είναι και ο Καρασαλίδης, με τον Λισγάρα να εκτίει την δική του κόντρα στον Παναθηναϊκό και να επιστρέφει στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Η Ξάνθη ήρθε στην Θεσσαλονίκη με υψηλό κίνητρο. Η ισοπαλία την βάζει στην 6άδα ενώ σε περίπτωση νίκης θα βρει μόνη της στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News