Αρης - Βολος Live Streaming | Aris - Volos

Αρης - Βολος Live Streaming

Αρης – Βολος Live Streaming

Αρης – Βολος Live Streaming:

Διαφορετικούς στόχους έχουν οι Άρης και Βόλος στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Aris – Volos Live Streaming

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με Παναιτωλικό και ΑΕΚ, η ψυχολογία των «κιτρίνων» έχει ανέβει αρκετά. Και ψάχνουν πλέον ανάλογη συνέχεια και κόντρα στον Βόλο. Στον πιο πρόσφατο χρονικά αγώνα, ο Άρης έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις του, αφού μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς. Δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και έψαξε από νωρίς το γκολ.

Εν τέλει το βρήκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με μία τρομερή έμπνευση του Εντιαγέ στο 44’. Ο οποίος με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώντα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο. Η ΑΕΚ πίεσε πολύ για να ισοφαρίσει και τελικά τα κατάφερε στο 85’, έπειτα από ανάποδο ψαλίδι του Αραούχο. Ο Άρης δεν παράτησε το ματς και εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Ένωσης και στο 94’ ο Σάκιτς του έδωσε τη νίκη.

Πλέον, ο Άρης έχει ανέβει στην 7η θέση της βαθμολογίας και το παιχνίδι με τον Βόλο είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα ακυρώσουν την προσπάθεια και τα οφέλη από την μεσοβδόμαδη επιτυχία στο ντέρμπι. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Φαμπιάνο, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Μπερτόγλιο και Γκάνεα. Super League Live Streaming

Αρης – Βολος Live Streaming

Ο Βόλος από την πλευρά του έχει άλλους στόχους από την αρχή της σεζόν. Η παραμονή στην κατηγορία ήταν εξαρχής προτεραιότητα. Μέχρι στιγμής ο στόχος φαίνεται ότι είναι υλοποιήσιμος. Οι Θεσσαλοί είναι στην 9η θέση και απέχουν 15 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε ουσιαστικά παίζουν χωρίς άγχος και γι’ αυτό πετυχαίνουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

Κόντρα στον Ιωνικό προηγήθηκαν και ήταν σε θέση να πάρουν ακόμη μία νίκη, αλλά ένα λάθος του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου έκρινε την αναμέτρηση. Από την στιγμή που έγινε το 1-1, συμβιβάστηκαν με το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Βόλος θα πάει στη Θεσσαλονίκη για ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την ήττα που γνώρισε στον πρώτο γύρο (1-2).Live Streaming σουπερλιγκα

Αρης – Βολος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρης – Βολος

Αρης – Βολος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News