Αρης - Ολυμπιακός Live Streaming

Αρης - Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 8-7-2020

Αρης – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αναζητεί τους τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Αρη.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Αρης – Ολυμπιακός Live Streaming | Νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και τουλάχιστον στο +2 από τον ΠΑΟΚ θέλει ο Ολυμπιακός απόψε απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τo 1-1 απέναντι σε Παναθηναϊκό αλλά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, θέλουν να βάλουν ένα φρένο στις απώλειες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, αλλά είναι αβέβαιο πόσες και πού θα είναι αυτές. Ο Σα είναι από τους λίγους σίγουρους στο βασικό σχήμα, όπως και ο Σεμέδο.

Ο Ελαμπντελαουί θα επανέλθει στην ενδεκάδα αντί του Τοροσίδη, ενώ μάχη γίνεται για το αριστερό άκρο μεταξύ Τσιμίκα και Κούτρη, όπως και για τον δεύτερο στόπερ, όπου Μεριά, Μπα και Αβραάμ δίνουν τη δική τους μάχη.

Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, οι Βαλμπουενά και Ποντένσε θα παίξουν από την αρχή μετά τον… πάγκο στο Βελιγράδι, ενώ ο Σουντανί διεκδικεί με αξιώσεις την θέση από τον Μασούρα.

Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Ελ Αραμπί δείχνει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα αντί του Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες, 22 τον αριθμό. Εκτός είναι ο τραυματίας Καμαρά και ο Σισέ που μετά την περιπέτεια με την υγεία του δεν υπολογίζεται νωρίτερα από τα τέλη του Οκτωβρίου.

Αρης – Ολυμπιακός Live Streaming

Η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποτελεί το παιχνίδι της ημέρας στην 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ενδιαφέρον, όμως, δεν μένει στο ελληνικό κοινό, αλλά και στους ξένους συλλόγους που επιθυμούν να δουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό παιχνίδι ορισμένους μεταγραφικούς στόχους.

Τόσο οι Θεσσαλονικείς όσο και οι Πειραιώτες διαθέτουν στα ρόστερ τους ποδοσφαιριστές που συχνά πυκνά έχουν απασχολήσει κάποιες ομάδες από το εξωτερικό.

Πληροφορίες θέλουν σκάουτερ από την Ιταλία και την Ισπανία να δίνουν το «παρών» απόψε για να τσεκάρουν από κοντά κάποιους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στις πρώτες αγωνιστικές του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aris olympiakos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ή

στο twitter… https://twitter.com/search?q=aris%20olympiakos%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

https://twitter.com/search?q=aris%20olympiacos%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News