Άρης - Λάρισα Live Streaming

Άρης - Λάρισα Live Streaming

Άρης – Λάρισα Live Streaming: Δείτε σε Live Streaming τον αγώνα Άρης – Λάρισα. Ο Αρης μετά την ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, υποδέχεται την ΑΕΛ, η οποία την προηγούμενη Κυριακή κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη που έτρεχε ένα εκπληκτικό σερί από νίκες και σταμάτησε στη Λάρισα.

Άρης – Λάρισα Live Streaming | Τη δεύτερη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΛ, ψάχνει σήμερα ο Άρης μετά την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία στην Τούμπα.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα την ΑΕΛ για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1).

Ο Τόλης Τερζής, ο οποίος από υπηρεσιακός προπονητής έμεινε στον πάγκο της ομάδας, καταστρώνει τα πλάνα του και δεν πρόκειται να κάνει κάποια μεγάλη αλλαγή στην ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ένα μόνο δίλημμα και αυτό αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ, μπροστά από τα δύο στόπερ της «κίτρινης» άμυνας.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Εμάν, ο οποίος παίρνει… γάντια βασικού μετά τον τραυματισμό του Κουέστα, και μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Σούντργκεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Ματίγια, ο οποίος δίπλα του θα έχει έναν εκ των Αμπού Μπα και Ντουάρτε.

Στα πλάγια θα είναι οι Φετφατζίδης και Ντιγκινί, ενώ ο Γκάμα θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ιντέγε.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (17:15), στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aris larisa live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News