Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, 2-0 την ΑΕΚ!

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, 2-0 την ΑΕΚ!

Το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας Κ13 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-0 επί της ΑΕΚ στο Φυσίαθλον στην Παλλήνη.

Οι πιτσιρικάδες των Απόστολου Μπελτσίδη- Αλέξανδρου Σταυρακάκη επέστρεψαν στις νίκες δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία.Τα δύο γκολ του «τριφυλλιού» πέτυχε ο Μιχαήλ Γκιώνης.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Σέμας Γιάννης, Γκιώνης Μιχαήλ ,Πανουσόπουλος Μάριος, Πανουσόπουλος Χάρης, Αλεξίου Χρήστος, Θάνας Χρήστος, Ηλιόπουλος Δημήτρης, Τσιούτσιας Γιώργος, Σπανός Βαγγέλης, Μπένος Βασίλης και Πατερας Αριστείδης.

Παναθηναϊκός: Κόσμος και… λίμπερο πήραν το ντέρμπι!

Τα χρειάστηκαν προς στιγμή όσοι ήταν στον Αγιο Θωμά βλέποντας τους απέναντι να ξεφεύγουν με δύο σετ διαφορά αλλά οι πρωταθλητές επέστρεψαν και πήραν τη νίκη έστω κι αν έχασαν πόντο.

Πιθανή ήττα με 3-0 ή 3-1 θα έκανε όνειρο απατηλό την κατάληψη της 1ης θέσης για μια ομάδα που ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει τις απουσίες Ράπτη, Πρωτοψάλτη, Ανδρεόπουλου. Ακόμα βασικές σου μονάδες δεν έχουν τραβήξει.

Ο Γιακομπσεν π.χ, κατόπιν οι Κόβαρ, Φράγκος, Πετρέας, ενώ είχες και τραυματία τον Ζήση. Το ντέρμπι το πήρε η φλόγα του κόσμου και η επιστροφή του λίμπερο που έκανε τη διαφορά σαν συνδετικός κρίκος ολόκληρης της εξάδας, χωρίς η απόδοσή του να κυμανθεί σε τοπ επίπεδα.

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη φάση της λίγκας είναι για τις εντυπώσεις και από αυτή την άποψη ο Παναθηναϊκός πήρε όλα τα ντέρμπι χωρίς όμως να ενθουσιάζει με την απόδοσή του.

Βάσει αξία παικτών μάλλον είναι πολύ μακριά από τους άλλους όμως το βόλεϊ είναι χημεία και ψυχολογία, αφήστε που θέμα έδρας δεν υπάρχει μιας και ο ανταγωνισμός παίζει ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους.

Αυτό σε περίπτωση που ο σύλλογος κληθεί να πάρει τους τίτλους με μειονέκτημα που δεν θα του δώσει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ατού του Αγίου Θωμά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News