Άλλο ένα παράσημο για Μαλακατέ - Βρανόπουλο ο τελικός στο πόλο!

Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο (4/2, 19·00 ΕΡΤ SPORTS).

Φυσικά αυτό αποτελεί ακόμα μία επιτυχία της διοίκησης Μαλακατέ η οποία όπως και στα υπόλοιπα τμήματα ξεκίνησαν από το μηδέν και μέσα σε ένα χρόνο βρίσκεται να διεκδικεί τίτλους.

Ακόμα, την επιτυχία πρέπει να την χρεωθεί και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Μάζης ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.

Τέλος, στο τελικό οι Πράσινοι θα τα δώσουν όλα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο αν και ήδη είναι νικητές με την πορεία που έχουν κάνει ενώ είναι σίγουρο ότι στο μέλλον το τμήμα θα πανηγυρίσει τίτλους. Ίσως και σήμερα!

Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός!

Μετά το τελικό του 2015, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί ξανά σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο ανδρών, μετά τη νίκη του κόντρα στον Εθνικό με σκορ 6-5.

Εκεί, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωθρά και για τις δύο ομάδες, οι οποίες είχαν ως προτεραιότητα τ’ αμυντικά τους καθήκοντα, προσπαθώντας παράλληλα να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Αυτός, ο οποίος άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό, ήταν ο Παναθηναϊκός μετά από επίθεση παραπάνω, όμως η ομάδα του Φανή Κουντουδιού βρήκε άμεσα την απάντηση με τον Μαθιόπουλο, ώστε το πρώτο οκτάλεπτο να λήξει ισόπαλο (1-1).

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν περισσότερο επιθετικά, διατηρώντας παράλληλα αμυντική συνέπεια.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη κατάφεραν, δύο φορές, να βρουν το προβάδισμα (2-1 και 3-2), πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το ελάχιστο προβάδισμα.

Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν παρόμοιο με την έναρξη του ματς, αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν άμυνες σεμιναρίου, με τους δυό τερματοφύλακες ν’ αρνούνται να δεχθούν τέρμα.

Ωστόσο, το μοναδικό γκολ της περιόδου πέτυχε ο Εθνικός, σε παίκτη παραπάνω, κάνοντας το 3-3 για μία δραματική τέταρτη περίοδο.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 0-1, 2-1

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News