Αλλάζει εταιρεία ο Παναθηναϊκός - Κοντά σε αθλητικό κολοσσό

Αλλάζει εταιρεία ο Παναθηναϊκός - Κοντά σε αθλητικό κολοσσό

Μετά τη σεζόν 2014-2015, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει στην Adidas από το καλοκαίρι του 2023, ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία του με τη Robe Di Kappa.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και μια τετραετία συνεργάζεται με τη Robe Di Kappa, η οποία δημιούργησε τις πιο όμορφες και ξεχωριστές εμφανίσεις των τελευταίων ετών για το Τριφύλλι.

Μάλιστα οι Πράσινοι’ συνδύασαν τη περσινή φανέλα με την επιστροφή στους τίτλους, καθώς κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος μετά από μια οκταετία.

Από το καλοκαίρι του 2023, όμως, και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, ο Παναθηναϊκός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στην Adidas.

Τελευταία χρονιά που η ΠΑΕ συνεργάστηκε με την Adidas ήταν την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Μάλιστα, ο σύλλογος ήταν απόλυτα συνυφασμένος με τη συγκεκριμένη εταιρία, καθώς φορούσε τα ρούχα της από το 1995!

Για είκοσι συνεχόμενα χρόνια δηλαδή, με τις φανέλες της Adidas να έχουν συνδεθεί με τις μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες(1995-1996, 2001-2002, 2002- 2003), τον πανηγυρισμό ενός πρωταθλήματος(1996) και δύο νταμπλ, το 2004 και το 2010.

Από το 2015 και έπειτα, το Τριφύλλι συνεργάστηκε κατά σειρά με τη Puma(2015-2017), τη Nike(2017-2019) και τη Robe Di Kappa.

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού δημιουργικό 8αρο6αρι από την Αυστρία!

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών όχι μόνο για τον Ιανουάριο αλλά και για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το newspao.gr, μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Αυστριακού μέσου Πίτερ Μίσορλ ο οποίος αγωνίζεται στη ΛΑΣΚ.

Ο Μίσορλ είναι 27 ετών, δεν έχει φύγει ποτέ από την Αυστρία ενώ έχει αγωνιστεί στην Αούστρια Βιέννης πριν πάρει μεταγραφή για τη ΛΑΣΚ το 2015.

Ακόμα έχει περάσει από όλα τα μικρά τμήματα της Εθνικής Αυστρίας.

Ο Αυστριακός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση 6 όσο και στη θέση 8 ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, φέτος έχει 9 ασίστ σε 16 αγώνες και ήδη βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει καλοκαιριού.

Ο παίκτης ταιριάζει αρκετά στο στυλ του Ρούμπεν Πέρεθ καθώς μπορεί να δημιουργήσει και να μπει στα ”παπούτσια” του Ισπανού.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News