Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού δημιουργικό 8αρο6αρι από την Αυστρία!

Στα ραντάρ του Παναθηναϊκού δημιουργικό 8αρο6αρι από την Αυστρία!

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών όχι μόνο για τον Ιανουάριο αλλά και για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το newspao.gr, μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Αυστριακού μέσου Πίτερ Μίσορλ ο οποίος αγωνίζεται στη ΛΑΣΚ.

Ο Μίσορλ είναι 27 ετών, δεν έχει φύγει ποτέ από την Αυστρία ενώ έχει αγωνιστεί στην Αούστρια Βιέννης πριν πάρει μεταγραφή για τη ΛΑΣΚ το 2015.

Ακόμα έχει περάσει από όλα τα μικρά τμήματα της Εθνικής Αυστρίας.

Ο Αυστριακός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη θέση 6 όσο και στη θέση 8 ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, φέτος έχει 9 ασίστ σε 16 αγώνες και ήδη βρίσκεται στο μπλοκάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει καλοκαιριού.

Ο παίκτης ταιριάζει αρκετά στο στυλ του Ρούμπεν Πέρεθ καθώς μπορεί να δημιουργήσει και να μπει στα ”παπούτσια” του Ισπανού.

Παναθηναϊκός: Να σπάσει επιτέλους η κατάρα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας σε μία αναμέτρηση- κλειδί για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική και είδαν την διαφορά από τους ανταγωνιστές τους να μειώνεται.

Έτσι θέλουν σήμερα να πάρουν την νίκη στους Ζωσιμάδες και να μείνουν σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους.

Ο αγώνας σήμερα αναμένεται να είναι πολύ δύσκολος ενώ μιλάμε ίσως για την έδρα που δυσκολεύει περισσότερο το Τριφύλλι από οποιαδήποτε άλλη.

Για του λόγου το αληθές, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις τους οι Πράσινοι δεν έχουν καταφέρει ούτε να σκοράρουν στην πόλη της Ηπείρου.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι Πράσινοι έχουν να κερδίζουν τον ΠΑΣ εκτός έδρας από τις 14 Φεβρουαρίου του 2016 δηλαδή 7 χρόνια.

Ενώ το τελευταίο γκολ ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα είναι από τον Μάρκους Μπεργκ τον Φεβρουάριο του 2017.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Πράσινοι πάνε σε μία άκρως αφιλόξενη έδρα από την οποία είναι υποχρεωμένοι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει σπάσει πολλές αρνητικές παραδόσεις φέτος και το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και απόψε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News