Αγγελόπουλοι στη Θύρα 7: «Μερικοί ακούν το "μέχρι τέλους" και τρελαίνονται»

Παρουσία Παναγιώτη Αγγελόπουλου η προπόνηση του Ολυμπιακού πριν τον Παναθηναϊκό

Οι πρόεδροι και ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ πήραν το μικρόφωνο και μέσα σε αποθέωση μίλησαν για το «μέχρι τέλος».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τη στήριξη τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό.

Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το “μέχρι τέλους” το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε μέχρι τέλους.

Θέλω να το ακούμε και στο γήπεδο μέσα το “μέχρι τέλους” γιατί μερικοί τρελαίνονται που το ακούν και θέλουμε να το ακούμε και εμείς», με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να λέει από την πλευρά του:

«Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το “μέχρι τέλους”.

Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί».

Κινείται για Ματ Τόμας ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι κινείται δυνατά για τον Ματ Τόμας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sdna.gr, το ενδιαφέρον έχει στραφεί πλέον στον Ματ Τόμας, έναν σπουδαίο σουτέρ και σκόρερ, που τα τελευταία χρόνια ήταν στο ΝΒΑ.

Ο Τόμας έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ομπραντόιρο και την Βαλένθια, όπου είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Τόσο καλές, δηλαδή, που ήταν και το διαβατήριο του για να επιστρέψει στην Αμερική και να φορέσει τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς, των Σικάγο Μπουλς και των Γιούτα Τζαζ.

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ο 28χρονος, ύψους 1.91 γκαρντ, έπαιξε σε 139 παιχνίδια, έχοντας σχεδόν 4 πόντους ως μέσους όρους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News