ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | AEK - PAO

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση AEK - PAO 9-2-2020

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Με εξασφαλισμένη την παρουσία της στην εξάδα η ΑΕΚ, και πολύ κοντά και ο Παναθηναϊκός, θα συγκρουστούν στο αθηναϊκό ντέρμπι με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάταξη, αλλά και την επιβεβαίωση της φόρμας τους. Οι τέσσερις βαθμοί διαφορά με τόσο παιχνίδια να απομένουν είναι πολύ μικρή.

Η ΑΕΚ

Η νίκη στο Περιστέρι στο τελευταίο παιχνίδι της έδωσε μαθηματικά θέση στην εξάδα των πλέι οφ.

Είναι επτά παιχνίδια αήττητη, μετά την ήττα στην Τούμπα, για όλες τις διοργανώσεις. Έχει μια νίκη και δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Η ήττα στην Τούμπα είναι η μοναδική της στα 10 τελευταία για το πρωτάθλημα, όπου έχει οκτώ νίκες και τις ισοπαλίες με Λαμία και Ολυμπιακό.

Στα έξι τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει τρεις φορές από τρία γκολ.

Όταν έχασε στον πρώτο γύρο από τον Παναθηναϊκό με 3-2, ήταν το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά που δεχόταν δύο ή τρία γκολ. Από τότε σε 12 αγώνες δεν έχει δεχτεί ποτέ περισσότερα από ένα γκολ! Συνολικά έχει δεχτεί έξι γκολ σε 12 παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15!

Δεν έχει κερδίσει κανένα ντέρμπι, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και φέτος και στην περασμένη σεζόν. Τελευταίο ντέρμπι που νίκησε ήταν την πρωταπριλιά του 2018, 3-0 τον Παναθηναϊκό, όταν πήρε το πρωτάθλημα.
Είναι το 13ο επίσημο παιχνίδι του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, δέκατο για το πρωτάθλημα, και έχει μια ήττα, αυτή στην Τούμπα.

Links για ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming 

Η ΑΕΚ εντός έδρας

Ήλθε 0-0 με τον Ολυμπιακό, αφού είχε κερδίσει τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, βάζοντας 13 γκολ, ενώ δέχτηκε δύο. Προηγούμενή της απώλεια ήταν το 1-1 με τον Άρη, στα τέλη Νοέμβρη, του χειρότερου μήνα της στο πρωτάθλημα.

Παρά το 0-0 με τον Ολυμπιακό, τα παιχνίδια της έδρας της είναι γεμάτα γκολ, αφού έχουν μπει 36, περισσότερα από κάθε άλλης ομάδας. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει βάλει περισσότερα από την ΑΕΚ στην έδρα του, 27 έναντι 25. Και μόνο τέσσερις ομάδες έχουν χειρότερη άμυνα από τα 11 της ΑΕΚ.

Με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της που δεν σκόραρε Τώρα έχει σκοράρει σε 1-0 από τα 11 και έχει δεχτεί γκολ σε επτά από τα 11.
Είναι αήττητη μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό.

[the_ad id=”309112″]

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming  | Ο Παναθηναϊκός

Με τη μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδό του. Ήταν η πέμπτη διαδοχική νίκη του, ενώ στα πρώτα 17 παιχνίδια είχε πέντε νίκες όλες κι όλες, ενώ δεν είχε καταφέρει να κερδίσει ούτε δύο στη σειρά! Του αρκούν τρεις βαθμοί για να είναι μαθηματικά στην εξάδα.

Έχει χάσει μόνο ένα από τα 14 τελευταία παιχνίδια, αυτό από τον Ολυμπιακό, με οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Στα οκτώ πρώτα παιχνίδια είχε ήδη τέσσερις ήττες!
Δεν δέχτηκε γκολ στα πέντε τελευταία που νίκησε. Έχει δεχτεί ένα γκολ στα επτά τελευταία παιχνίδια του, αυτό από τον Ολυμπιακό.

Ακόμα έχει δεχτεί τρία στα 12 τελευταία. Δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα εννέα τελευταία.

Έτσι έχει τώρα τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 19 γκολ, ξεπερνώντας αυτή του ΠΑΟΚ.

Έχει βάλει 27 γκολ, με επτά ομάδες να έχουν καλύτερη επίθεση από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στον πρώτο γύρο την ΑΕΚ, αφού είχε αποτύχει στα 13 προηγούμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

[the_ad id=”273506″]

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming  | Ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας

Νίκησε στη Λάρισα με 2-0, κάνοντας δεύτερο «διπλό» σε επτά μέρες, αφού είχε να κερδίσει από τον Οκτώβριο εκτός έδρας. Είχε πέντε αγώνες χωρίς νίκη.

Εκτός έδρας έχει χάσει δύο παιχνίδια, από Άρη και Ολυμπιακό, ενώ έχει περισσότερες ήττες στην έδρα του, από ΟΦΗ, Ξάνθη και ΑΕΛ.

Έχει χάσει μόνο ένα από τα εννέα τελευταία, αυτό από τον Ολυμπιακό, έχοντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Έχει σκοράρει σε οκτώ από τα 11 παιχνίδια του εκτός έδρας. Αλλά με την ΑΕΛ ήταν η δεύτερη φορά μόλις που πέτυχε δύο γκολ. Το είχε κάνει μόνο στην Τούμπα, όπου πήρε 2-2.

Στην Ξάνθη έκανε την πρώτη του νίκη σε ταξίδι, και αφού δεν είχε κερδίσει τα πέντε προηγούμενα εκτός έδρας.

[the_ad id=”309153″]

Μεταξύ τους

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 στον πρώτο, αν και έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο! Δεν είχε νικήσει τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τρεις ισοπαλίες και μια ήττα.

Για πρώτη φορά από το 1963 σε ντέρμπι των δύο ομάδα που βρέθηκε δύο γκολ πίσω νίκησε. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 5-4, αν και έχανε 2-0 στο ξεκίνημα. Γενικότερα ανατροπή, έστω και με ένα γκολ, είχαμε ένα δούμε από τον Οκτώβριο του 2006, όταν η ΑΕ νίκησε εκτός έδρας με  2-1, αφού ο Παναθηναϊκός σκόραρε πρώτος.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε τρία γκολ στην ΑΕΚ, αφού δεν είχε σκοράρει στα τρία προηγούμενα ντέρμπι μαζί της, ενώ στα έξι προηγούμενα δεν έχει πετύχει περισσότερα από ένα γκολ.
Ο Παναθηναϊκός έχει μια νίκη στα πέντε τελευταία τώρα μεταξύ τους και η ΑΕΚ μια στα έξι τελευταία.

Οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες ισοπαλίες τους είναι 0-0.

Τα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους μήνα Φεβρουάριο δεν έχουν ισοπαλία. Ο γηπεδούχος έχει κερδίσει τα έξι από αυτά.
Μόλο ένα από τα 14 συνολικά που έγιναν Φεβρουάριο, έχει λήξει ισόπαλο, με τον Παναθηναϊκό να έχει επτά νίκες και την ΑΕΚ έξι.

[the_ad id=”273505″]

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming  | Μεταξύ τους με την ΑΕΚ γηπεδούχο

Το περσινό παιχνίδι έληξε 0-0 και ήταν η πρώτη ισοπαλία με γηπεδούχο την ΑΕΚ, από το Μάιο του 2008! Από τότε η ΑΕΚ είχε οκτώ νίκες και ο Παναθηναϊκός πέντε. Ισοπαλία χωρίς γκολ στην έδρα της ΑΕΚ είχαμε για πρώτη φορά από το 1991!

Η ΑΕΚ έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία που υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό χωρίς να δεχτεί γκολ.
Ο Παναθηναϊκός νίκησε για τελευταία φορά την ΑΕΚ στην έδρα της τον Απρίλιο του 2017 με 3-2, μοναδική νίκη του στις τελευταίες έξι επισκέψεις του με την ΑΕΚ να έχει τέσσερις νίκες και ένα παιχνίδι να έρχεται ισόπαλο.

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΚ: 37

Ισοπαλίες: 40

Νίκες Παναθηναϊκού: 55

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ
Νίκες ΑΕΚ: 27

Ισοπαλίες: 16

Νίκες Παναθηναϊκού: 22

Στον πρώτο γύρο
10.11.2019: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 3-2
(67’ σουτ Μακέντα, 71’ σουτ Περέα, 8’ κεφαλιά Κολοβέτσιος – 18’ σουτ Μπακάκης, 36’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα)

[the_ad id=”309113″]

Πέρσι

09.30.2019: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-0

Λινκς για το παιχνίδι…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News