ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming: Ζωντανά

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming: Ζωντανά το φιλικό

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα το απόγευμα (18.00) το τελευταίο του φιλικό με αντίπαλο τον «Δικέφαλο» και ετοιμάζεται για το Super Cup και την εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεών του

Προετοιμασία ήταν και… πάει. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (6 μμ) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων την ΑΕΚ στον τελευταίο αγώνα για την preseason.

Την άλλη Τετάρτη οι «πράσινοι» αγωνίζονται για τον θεσμό του Super Cup με αντίπαλο το Περιστέρι.

Ο Γιώργος Βόβορας θέλει η σημερινή αναμέτρηση να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε λίγο πριν την εκκίνηση των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε αντίθεση με το χθεσινό φιλικό (που δεν αγωνίστηκαν οι Πιέρ Τζάκσον, Νεμάνια Νέντοβιτς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος)…

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και να αρχίσει σιγά-σιγά να τους βάζει σε… κανονικές καταστάσεις.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming | Επίσημο: Συνεχίζει ο Βουγιούκας, τον ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η «πράσινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Έλληνα σέντερ.

Αν και είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ γνωστοποίησε με μια λιτή ανακοίνωσή της τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Ίαν Βουγιούκα.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ο Ίαν Βουγιούκας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας και τη σεζόν 2020-2021», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η συμφωνία αυτή ήταν αποτέλεσμα της επιθυμίας και των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας παίκτης δεν ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό και από την άλλη ο Γιώργος Βόβορας ήθελε να έχει στην διάθεση του έναν παίκτη με την εμπειρία, τις παραστάσεις και το… μπάσκετ του Βουγιούκα τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι όσο και για τα αποδυτήρια.

Πώς θα δείτε το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός; Από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News