ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο

ΑΕΚ - Παναιτωλικός Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 19-2-2020

ΑΕΚ – Παναιτωλικός Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 1-1 του Αγρινίου, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά Κυπέλλου.

Να συμπληρώσει το καρέ των ημιτελικών Κυπέλλου μετά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη θέλει απόψε η ΑΕΚ (18:15, COSMOTE Sport 3) υποδεχόμενη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό.

Τόσο η ψυχρότητα των άδειων κερκίδων, όσο και το 1-1 του πρώτου αγώνα που δεν είναι σκορ ασφαλείας δίνουν έναν βαθμό επικινδυνότητας στην αναμέτρηση, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα περιμένει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Ο Ιταλός τεχνικός θα έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ξανά διαθέσιμος μετά από 23 μέρες και πιθανότατα θα παίξει ως αλλαγή. Παράλληλα επιστρέφουν από τιμωρία λόγω καρτών οι Σιμόες και Λόπες, αφήνοντας ως μοναδικά προβλήματα τις απουσίες των Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλου.

Links για ΑΕΚ – Παναιτωλικός Live Streaming 

Σε ό,τι αφορά στο πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, η επικρατέστερη είναι ένα 4-3-3, αν και ο Καρέρα συνηθίζει να αλλάζει διατάξεις και μέσα στη διάρκεια του αγώνα.

Ο Τσιντώτας θα συνεχίσει να είναι ο τερματοφύλακας του Κυπέλλου (ο Αθανασιάδης θα είναι στον πάγκο και ο Μπάρκας εκτός αποστολής), με τους Λόπες στο αριστερό και Μπακάκη ή Παουλίνιο στο δεξί άκρο άμυνας.

Βράνιες και Σβάρνας με αουτσάιντερ τον Οικονόμου θα είναι τα στόπερ, ενώ στον άξονα αναμένεται να παίξουν οι Κρίστισιτς, Μάνταλος και Σιμάνσκι, με τον Σιμόες να διεκδικεί τη θέση του Πολωνού.

[the_ad id=”309112″]

Στην επίθεση οι Αραούχο, Λιβάγια, Βέρντε, Ολιβέιρα και Αλμπάνη μάχονται για τρεις θέσεις, με επικρατέστερους για την ενδεκάδα τους τρεις πρώτους.

Τον Μάρτη του 2021 θα είναι έτοιμη η Αγια-Σοφιά»

Στην καθοριστική ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό -αλλά και το θέμα του γηπέδου- αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, προέβλεψε ότι θα παίξει σήμερα ο Ολιβέιρα και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί για πρώτη φορά η τριάδα με Αραούχο-Λιβάγια.

Όσο για την «Αγια-Σοφιά», σημείωσε ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει και το έργο της υπογειοποίησης και εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, σε ένα χρόνο από σήμερα θα είναι έτοιμο το νέο σπίτι της «Ένωσης».

[the_ad id=”309113″]

Λινκς για το παιχνίδι…

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News