ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Τέσσερις μέρες αφού οριστικοποίησαν το ραντεβού τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός βρίσκονται αντίπαλοι στα πλέι οφ.

Η ΑΕΚ είναι ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση, κάτι που σημαίνει ότι καίγεται για καλό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Του αρκεί να νικήσει την ΑΕΚ. Θα είναι πρωταθλητής ακόμα και με ισοπαλία, εφόσον λίγη ώρα πριν δεν έχει νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη.

Η ΑΕΚ

Προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, μετά από ένα συναρπαστικό δεύτερο ημιτελικό με τον Άρη, στην παράταση.

Έχει ξεκινήσει τα πλέι οφ με ισοπαλίες στην έδρα της με Παναθηναϊκό και Άρη, και νίκη στο Ηράκλειο.

Είναι αήττητη στα 11 τελευταία στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 12 Ιανουαρίου. Έχει επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες σε αυτά.

[the_ad id=”309115″]

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι η μοναδική στα τελευταία 17 πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 12 του πρωταθλήματος είχε κάνει τέσσερις ήττες.

Έχει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε μια στα εννέα προηγούμενα.

Δέχτηκε δύο γκολ από τον Άρη στην έδρα της, αφού στα 18 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει δεχτεί πάνω από ένα γκολ! Είχε να δεχτεί πάνω από ένα γκολ από τότε που έχασε 3-2 από τον Παναθηναϊκό.

Συνολικά έχει δεχτεί 10 γκολ στα 19 τελευταία παιχνίδια, ενώ στα πρώτα 10 του πρωταθλήματος είχε δεχτεί 15!

Έχει δεχτεί 25 γκολ, αλλά μόνο τα επτά στο πρώτο ημίχρονο. Επίσης έχει βάλει μόνο τα 19 από τα 47 δικά της στο πρώτο ημίχρονο.
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με 42 γκολ και την δεύτερη καλύτερη άμυνα με 22.

ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Η ΑΕΚ εντός έδρας

Ξεκίνησε τα πλέι οφ με ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αφού είχε νικήσει τα δύο προηγούμενα.

Είναι αήττητη για 14 παιχνίδια πρωταθλήματος, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έχοντας εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Δέχτηκε γκολ από τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αφού είχε κρατήσει το «μηδέν» στα τέσσερα προηγούμενα. Δέχτηκε δύο γκολ στην έδρα της από τον Άρη, κάτι που είχε να συμβεί από τις 3 Νοέμβρη όταν νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο.

Τώρα δεν έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα έξι τελευταία γηπεδούχος, ενώ στα προηγούμενα εννέα το είχε καταφέρει μόλις δύο φορές!
Έχει δεχτεί πέντε γκολ στα εννέα τελευταία, ενώ είχε δεχτεί εννέα στα έξι πρώτα.

Με τον Ολυμπιακό είναι το μοναδικό από τα 15 παιχνίδια της έδρας της που δεν κατάφερε να σκοράρει.

[the_ad id=”309113″]

Ο Ολυμπιακός

Νίκησε την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Είναι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια των πλέι οφ, με τελευταίο το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Τώρα έχει κερδίσει τα οκτώ τελευταία για το πρωτάθλημα και 12 στα 14τελευταία, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ. Επίσης έχει 16 νίκες στα 18 τελευταία, με ισοπαλίες με Βόλο και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός έχει  φτάσει συνολικά χωρίς ήττα 39 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Δέχτηκε γκολ από τον Άρη, αφού δεν είχε δεχτεί στα πέντε προηγούμενα. Στα 10 τελευταία δέχτηκε δύο γκολ, από Άρη και Ξάνθη, αφού όμως και στα δύο παιχνίδια προηγήθηκε 3-0!

Έχει κρατήσει επίσης το «μηδέν» σε 13 από τους 17 τελευταίους αγώνες του, και συνολικά σε 20 από τους 29 αγώνες του.

Δέχτηκε δύο από τον Άρη στην κανονική διάρκεια, ενώ δεν είχε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στα 28 προηγούμενα. Το παιχνίδι εκείνο με τον Άρη είναι το μοναδικό από τα τελευταία 39 πρωταθλήματος, που δέχτηκε πάνω από ένα γκολ.

ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

Στην κανονική περίοδο

Έγινε η τρίτη ομάδα στην ιστορία, που δεν έχει χάσει παίζοντας με όλες τις ομάδες από δύο φορές. Για τον Παναθηναϊκό το 1963-64 και τον ΠΑΟΚ το 2018-19 αυτό σήμαινε και αήττητο πρωτάθλημα.

[the_ad id=”309113″]

Μπήκε στα πλέι οφ 14 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και 15 από την ΑΕΚ.

Έφτασε τα 53 γκολ και έχει πάλι την καλύτερη επίθεση.

Πέτυχε δύο φορές από πέντε γκολ σε αγώνα του, τέσσερις φορές από τέσσερα και άλλες δύο φορές από τρία γκολ.

Δεν σκόραρε σε τρία ματς, στα 0-0 σε Ξάνθη, Βόλο και με την ΑΕΚ.

Έχει μακράν την καλύτερη άμυνα με εννέα γκολ.

Στη νίκη επί του Πανιωνίου με τα τρία γκολ που πέτυχε στα πρώτα εννέα λεπτά, έκανε ρεκόρ του γρηγορότερου 3-0 στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας

Προέρχεται από δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στην Τούμπα. Νίκησε στις 23 Φεβρουαρίου 1-0 για το πρωτάθλημα και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Νίκησε και στις 7 Ιουνίου πάλι 1-0 για τα πλέι οφ.

Κέρδισε πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας, με μοναδική απώλεια την ισοπαλία με την ΑΕΚ στις 26 Ιανουαρίου.

Είναι αήττητος στα 19 τελευταία εκτός έδρας, μετά την ήττα στην Τούμπα πριν από ένα και πλέον χρόνο, με 14 νίκες και πέντε ισοπαλίες. Το ρεκόρ στην ιστορία του είναι 34 αγώνες χωρίς ήττα εκτός, από το 2012 ως το 2014.

Έχει κρατήσει το «μηδέν» στα εννέα τελευταία, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Το ρεκόρ στην ιστορία του είναι 11 παιχνίδια, από το 2013.
Έχει δεχτεί τρία γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια του, από Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο. Έχει δεχτεί τα διπλάσια στην έδρα του!

[the_ad id=”309114″]

 

Στην κανονική διάρκεια…

Δέχτηκε τρία γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια του, από Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο. Είχε δεχτεί τα διπλάσια στην έδρα του!

Ολοκλήρωσε τις εξόδους του στις έδρες της περιφέρειας, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ και στις επτά!

Μεταξύ τους

Θα βρεθούν αντίπαλοι στον τελικό του Κυπέλλου.

Έφεραν 0-0 στο «Σπύρος Λούης», αφού ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει τα δύο παιχνίδια στο Νέο Φάληρο μέσα στο 2019 με 4-1 και 2-0.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα δύο από τα τρία τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα πέντε προηγούμενα επίσημα μεταξύ τους και στα προηγούμενα τέσσερα για το πρωτάθλημα.

Τώρα ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία για το πρωτάθλημα. Έχει όμως δύο νίκες στα επτά τελευταία.

Η ΑΕΚ νίκησε για τελευταία φορά 2-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φεβρουάριο του 2018, στην πορεία της για τον τίτλο. Τρεις μέρες αργότερα απέκλεισε και στο Κύπελλο τον Ολυμπιακό.

Έχουν δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος, αφού δεν είχαν καμία στα εννέα προηγούμενα. Ντέρμπι χωρίς γκολ είχε να τελειώσει από το 2004.

Παίζουν Ιούνιο για πρώτη φορά από το 1993, όταν στις 6 Ιουνίου η ΑΕΚ νικούσε τον Ολυμπιακό και έπαιρνε το πρωτάθλημα.

[the_ad id=”309153″]

Μεταξύ τους με την ΑΕΚ γηπεδούχο

Τα δύο τελευταία ήλθαν ισόπαλα, 0-0 στην κανονική περίοδο και 1-1 την περασμένη σεζόν, με τον Μπακασέτα να ισοφαρίζει στο τέλος και να κρατά την ΑΕΚ αήττητη για πέντε παιχνίδια γηπεδούχο. Έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει την ΑΕΚ εκτός έδρας από τις 11 Νοεμβρίου 2012, τη σεζόν του υποβιβασμού της, με το ευρύ 4-0. Είναι η μοναδική νίκη του στις εννέα τελευταίες επισκέψεις, όπου η ΑΕΚ έχει πέντε νίκες και τρία ακόμα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Τα έξι από τα επτά τελευταία με γηπεδούχο την ΑΕΚ έχουν αποβολή. Μόνο το προπέρσινο 1-1 δεν είχε. Συνολικά στα επτά ματς έχουμε 10 αποβολές, πέντε για κάθε ομάδα!

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΚ: 37

Ισοπαλίες: 33

Νίκες Ολυμπιακού: 50

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ
Νίκες ΑΕΚ: 22

Ισοπαλίες: 22

Νίκες Ολυμπιακού: 16

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου
27.10.2019: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0
(9’ σουτ Ρούμπεν Σεμέδο, 77’ σουτ Καμαρά)
26.01.2020: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-0
(Στο 87’ κόκκινη Αντρέ Σιμόες της ΑΕΚ)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://assia.tv/live/online-football/?lang=ru

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News