ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | AEK - Olympiacos

ΑΕΚ Ολυμπιακός Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 28-6-2020

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ένας γεμάτος αγωνιστικά μήνας ολοκληρώνεται με ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που μάλιστα είναι το δεύτερο στο 2020 και για τις δύο ομάδες.

Η ΑΕΚ έχασε στην Τούμπα, ενώ ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό. Οι στόχοι των δύο ομάδων είναι πλέον διαγεγραμμένοι.

Ο τίτλος για τον Ολυμπιακό, μια άνετη τρίτη θέση με καλή απόδοση και προοπτική για την ΑΕΚ, σε αναμονή πιθανής κάμψης των δύο πρώτων.

Links για ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δείχνει βελτιωμένη τελευταία και έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με το άλλο να είναι η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Επίσης έχει κερδίσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία, αφού δεν τα κατάφερε και στη Λαμία.

Στα τρία τελευταία που κέρδισε έβαλε από τρία γκολ σκοράροντας σε όλα και στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο στην Τούμπα δεν σκόραρε.

Δεν έχει σκοράρει σε πέντε παιχνίδια στη σεζόν, ωστόσο έχει πετύχει μια φορά πέντε γκολ και άλλες έξι φορές από τρία.

Είναι το ένατο επίσημο παιχνίδι του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της, όγδοο για το πρωτάθλημα, και έχει μια ήττα, αυτή στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ εντός έδρας

Έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, βάζοντας 13 γκολ, ενώ δέχτηκε δύο. Τελευταία της απώλεια ήταν το 1-1 με τον Άρη, στα τέλη Νοέμβρη, του χειρότερου μήνα της στο πρωτάθλημα.

[the_ad id=”309114″]

Τα παιχνίδια της έδρας της είναι γεμάτα γκολ, αφού έχει την καλύτερη επίθεση εντός έδρας με 25 γκολ και την τέταρτη χειρότερη άμυνα με 11 γκολ παθητικό! Μπαίνουν δηλαδή περισσότερα από τριάμισι γκολ σε κάθε παιχνίδι της έδρας της. Έχει σκοράρει σε όλα και έχει δεχτεί γκολ σε επτά από τα δέκα.

Είναι αήττητη μετά την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας από την Ξάνθη, έχοντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, με ΠΑΟΚ και Άρη. Της απομένει να υποδεχτεί Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Ο Ολυμπιακός

Νίκησε και τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και συνεχίζει με τέσσερα στα τέσσερα μετά την πρωτοχρονιά. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα, από τότε που ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ. Είναι συνολικά αήττητος για 30 αγώνες πρωταθλήματος, μετά την ήττα στην Τούμπα στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Έχει κερδίσει επτά από τα οκτώ τελευταία με μοναδική απώλεια την ισοπαλία στο Βόλο.

Έχει την καλύτερη επίθεση μαζί με τον ΠΑΟΚ με 42 γκολ. Έχει την καλύτερη άμυνα με οκτώ γκολ. Δέχτηκε δύο από τον Άρη, ενώ δεν είχε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στα 28 προηγούμενα.

Έχει πετύχει από δύο φορές πέντε γκολ σε αγώνα του, τρεις από τέσσερα και άλλη μια φορά τρία γκολ. Δεν έχει σκοράρει μόνο σε δύο ματς, στα 0-0 σε Ξάνθη και Βόλο. Έχει κρατήσει το «μηδέν» σε 13 από τους 20 αγώνες του.

[the_ad id=”273506″]

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Ο Ολυμπιακός εκτός έδρας

Παίζει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, μετά τη νίκη στο Ηράκλειο. Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία, μετά το 0-0 στο Βόλο, παραμονές Χριστουγέννων.

Ολοκλήρωσε τις εξόδους του στις έδρες της περιφέρειας, χωρίς να έχει δεχτεί γκολ και στις επτά.

Έχει κρατήσει το «μηδέν» στα πέντε τελευταία, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο. Έχει δεχτεί τρία γκολ στα εκτός έδρας παιχνίδια του, από Παναθηναϊκό, Άρη και Πανιώνιο.

Είναι αήττητος στα τελευταία 15 εκτός έδρας, μετά την ήττα στην Τούμπα, με 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Μεταξύ τους

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα δύο τελευταία ντέρμπι μέσα στο 2019, και τα δύο στο Νέο Φάληρο, 4-1 τον Φεβρουάριο και 2-0 τον Οκτώβριο. Δεν είχε νίκη στα προηγούμενα πέντε επίσημα μεταξύ τους και στα προηγούμενα τέσσερα για το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία για το πρωτάθλημα, μετά το 2-1 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Φεβρουάριο του 2018, στην πορεία της για τον τίτλο. Μάλιστα τη σεζόν 2017-18 κέρδισε και τα δύο παιχνίδια, 3-2 το πρώτο, με ανατροπή.
Αν ο Ολυμπιακός νικήσει θα είναι η πρώτη φορά που θα κάνει το δύο στα δύο, από το 2012-13, τη σεζόν που έπεσε η ΑΕΚ.

[the_ad id=”309112″]

Έχουν μία ισοπαλία στα 12 τελευταία για το πρωτάθλημα, το περσινό 1-1 στο «Σπύρος Λούης». Ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες σε αυτά, ενώ η ΑΕΚ τέσσερις. Αμέσως προηγούμενη ισοπαλία το 2011, πάλι στην έδρα της ΑΕΚ, πάλι 1-1.  Με αυτή έχουν μόλις δύο ισοπαλίες στα τελευταία 23!

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Μεταξύ τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ

Πέρσι ήλθαν ισόπαλες 1-1, με τον Μπακασέτα να ισοφαρίζει στο τέλος και να κρατάει το αήττητο της ΑΕΚ στην έδρα της από τον Ολυμπιακό στα τέσσερα παιχνίδια, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Ο Ολυμπιακός έχει να νικήσει την ΑΕΚ εκτός έδρας από τις 11 Νοεμβρίου 2012, τη σεζόν του υποβιβασμού της, με το ευρύ 4-0. Είναι η μοναδική νίκη του στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις, όπου η ΑΕΚ έχει πέντε νίκες και δύο ακόμα έληξαν ισόπαλα.

Στο 1-1 της περσινής περιόδου και οι δύο ομάδες τελείωσαν με 11 παίκτες, αφού τα πέντε προηγούμενα είχα όλα αποβολή ή αποβολές. Συνολικά εννέα, τέσσερις για την ΑΕΚ και πέντε για τον Ολυμπιακό.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΚ: 37
Ισοπαλίες: 32
Νίκες Ολυμπιακού: 50

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ

Νίκες ΑΕΚ: 22
Ισοπαλίες: 21
Νίκες Ολυμπιακού: 16

[the_ad id=”309114″]

Στον πρώτο γύρο
27.10.2019: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0

(9’ σουτ Ρούμπεν Σεμέδο, 77’ σουτ Καμαρά)

Πέρσι
07.10.2018: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1
(89’ κεφαλιά Μπακασέτας – 58’ σουτ Φορτούνης)

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch4.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News