ΑΕΚ - Ατρόμητος Live Streaming 3/11/2019

ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE STREAMING

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming: Μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε και στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ατρόμητο (19.30 Novasports 1HD).

ΑΕΚ – Ατρόμητος Live Streaming: Μετά την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και με αρκετές εξελίξεις που έφερε το συγκεκριμένο αρνητικό αποτέλεσμα, η Ένωση καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την 9η αγωνιστική της Super League και να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν χάσει αρκετό έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και θέλουν απ’ εδώ και πέρα να χτίσουν ένα σερί νικών, προσπαθώντας να ανακάμψουν και να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερο το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία.

Μάλιστα, μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας η διαφορά απ’ την κορυφή ήταν στους 8 βαθμούς, αλλά η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, δίνει την δυνατότητα στην Ένωση με νίκη σήμερα να κόψει για δυο βαθμούς την ψαλίδα και να την ρίξει στους 6 βαθμούς την διαφορά.

Βέβαια, το σημερινό ματς δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο, καθώς πρόκειται για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ και έχει φύγει με το… διπλό απ’ το ΟΑΚΑ και σίγουρα κρύβει ιδιαιτερότητες ο αγώνας, που καλείται η Ένωση να τις προσέξει και να πάρει τη νίκη.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεση του, αρχικά τον Όγκνιεν Βράνιες μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε απ’ την διοίκηση της ομάδας, ενώ έχει και απουσίες λόγω τραυματισμών. Σ

υγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μπακάκης παρότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, έμεινε εκτός αποστολής για λόγους προφύλαξης, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε και ο Νίκλας Χούλτ που ταλαιπωρήθηκε πολύ λόγω της γαστρεντερίτιδας που πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα.

Εκτός έμειναν και οι Μπάρκας – Κλωναρίδης, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους τραυματισμούς τους, ενώ και οι Ζεράλδες – Σιμάο, με τον πρώτο να κρίνεται ανέτοιμος και ο δεύτερος για λόγους τακτικής.

Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πως θα παρατάξει την ΑΕΚ στον αποψινό αγώνα, κόντρα στον Ατρόμητο, με το 4-2-3-1 να είναι αυτό που θα κλειδώσει το βράδυ για σχηματισμό των Κιτρινόμαυρων.

Πλήρης ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του στο ματς με την ΑΕΚ, εκτός παραμένει ο Μάντσον, ο οποίος αυξάνει ωστόσο ρυθμούς καθημερινά.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (2/11) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την 9η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Καχίλα, Χαρίσης, Μπαένα, Στρούγγης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Ρισβάνης.

Links…

Μέσω αναζήτησης στο google.gr τις λέξεις aek atromitos live streaming

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

ή

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News