ΑΕΚ Αρης Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 20-6-2020

ΑΕΚ Αρης Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 20-6-2020

ΑΕΚ Αρης Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για τα play offs ψάχνοντας τη νίκη, με τον Μάσιμο Καρέρα να προχωρά σε μετρημένες αλλαγές εν όψει Κυπέλλου.

Τη δεύτερη σερί νίκη, που σε κάθε περίπτωση θα την διατηρήσει στην δεύτερη θέση των play offs, θέλει απόψε (21:30, Novasports 2) η ΑΕΚ υποδεχόμενη τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με τους «κίτρινους» την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00).

Όλα δείχνουν πως ο Νέλσον Ολιβέιρα θα μείνει στον πάγκο με τον Αραούχο να ξεκινά στην ενδεκάδα, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Τσιγκρίνσκι, με τους Σβάρνα και Οικονόμου να είναι το δίδυμο των στόπερ. Στο κέντρο είναι πιθανό ο Σιμόες να δώσει ανάσες στον Κρίστισιτς παίζοντας στο πλευρό του Σιμάνσκι, ενώ ο Αλμπάνης ενδέχεται να πάρει τη θέση του Μάνταλου δίπλα στους Λιβάγια και Βέρντε στο 4-2-3-1.

Στην αποστολή βρίσκονται πέρα από τους προαναφερθέντες και οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Λάτσι, Χουλτ, Παουλίνιο, Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.

ΑΕΚ Αρης Live Streaming: Μια ανάσα από την αγορά Σιμάνσκι η ΑΕΚ, δικός της ο Ενομπακάρε

Δύο σημαντικές κινήσεις είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ΑΕΚ. Παρά τις δυσκολίες, προς αίσιο τέλος οδεύει η αγορά του Νταμιάν Σιμάνσκι από την «Ένωση». Οι διαπραγματεύσεις με την Αχμάτ Γκρόζνι έχουν φτάσει μια ανάσα από την ολοκλήρωσή τους, δίχως ακόμη να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα καταβάλουν οι «κιτρινόμαυροι» στην ρωσική ομάδα ή σε πόσες δόσεις θα την αποπληρώσουν. Σε κάθε περίπτωση μέσα στις επόμενες μέρες θα τελειώσει και το τυπικό σκέλος, με τον 25χρονο άσο να «δένει» συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Σε ό,τι αφορά στον Μπράιτ Ενομπακάρε, ρυθμίστηκαν πλέον όλα για την μεταγραφή του και ο παίκτης ανήκει στην ΑΕΚ ως το 2023. Ακόμη είναι, ωστόσο, ανοιχτό αν θα ανακοινωθεί άμεσα ή θα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στις 3 Αυγούστου για να γίνε και τυπικά ο 23χρονος Νιγηριανός μεσοεπιθετικός παίκτης της «Ένωσης».

Αντίθετα, εμπόδια παρουσιάζονται για τον Σέρχιο Αραούχο. Η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση νέου δανεισμού που έκανε η ΑΕΚ και επιμένει πως αξιώνει τα 2,7 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Πάντως ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι σε θέση ισχύος, καθώς παραμένει στην Segunda Division και το συμβόλαιο του Αραούχο είναι δυσβάσταχτο.

Τέλος, ο ατζέντης του Ντανιέλε Βέρντε μετέφερε στον Ίλια Ίβιτς το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν για τον Ιταλό εξτρέμ και είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει πρόταση από τους Άραβες.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-10.html

http://trgoalstv1.me/stream20.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News