Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν - Τα πρώτα ονόματα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν - Τα πρώτα ονόματα

Η ομάδα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr, ήδη τσεκάρει μερικούς παίκτες.

Φυσικά, όλα θα εξαρτηθούν από το τελικό μπάτζετ, τις εξελίξεις στα ιδιοκτησιακά, τις υποδείξεις του Κάτας, καθώς επίσης και το τι θα γίνει με τις ανανεώσεις των Χεζόνια, Παπαπέτρου, Μήτογλου και Νέντοβιτς.

Ένα από τα ονόματα που συνεχίζουν να απασχολούν το τμήμα σκάουτινγκ είναι αυτό του Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που δεν παραμείνει στη “Βασίλισσα” δεν αποκλείεται να απασχολήσει σοβαρά, δεδομένου ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος από το περσινό καλοκαίρι. Ο Αργεντίνος φέτος μετράει 6.5 πόντους (33% τρίποντα), 3.5 ασίστ και 1.5 ριμπάουντ ανά 17:31.

Μία άλλη περίπτωση που εξετάζεται είναι του Τζόρνταν Μίκι της Χίμκι, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στους Ρώσους και του χρόνου. Παίζει στο “5” και στο “4” και φέτος έχει 15.6 πόντους, 5.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 28:52 στην Euroleague.

Ανάμεσα στις πολλές περιπτώσεις που τσεκάρονται είναι και αυτή του, συμπαίκτη του Μίκι, Στέφαν Γιόβιτς. Ο 30χρονος Σέρβος φέτος έχει 4.4 πόντους (53.8% τρίποντο), 3.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.8 ριμπάουντ ανά 23:04, σε μία σεζόν που δεν εξελίσσεται όπως την περίμενε.

Άλλος ένα γκαρντ που παρακολουθείται στενά είναι ο Λαμάρ Πίτερς, που αγωνίστηκε στο EuroCup με την τούρκικη Μπούρσασπορ. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία, ο νεαρός (22 ετών) μετράει στην ευρωπαϊκή διοργάνωση 18.7 πόντους (60% τρίποντο), 7.3 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και 1.3 ριμπάουντ ανά 31:50.

Τέλος, ένας παλιός…γνώριμος της Euroleague, ο Γιάκα Μπλάζιτς, είναι στις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο Σλοβένος που πήγε από την Μπαρτσελόνα στην Τσεντεβίτα, φέτος έχει στο EuroCup 19.1 πόντους (46.6% τρίποντο), 4.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 31:18.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News