Βρήκε τον «αντι – Αϊτόρ» ο Παναθηναϊκός!

Το ξεχωριστό μήνυμα του Άκη Ζήκου για τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ (pic)

΄Οπως σας είχαμε ενημερώσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναμένεται να προχωρήσουν σε 2-3 μεταγραφικές κινήσεις με στόχο την ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πράσινοι αναμένεται να κινηθούν για δύο εξτρέμ όπου ο ένας θα καλύψει το κενό του Αϊτόρ και θα έρθει για να πάρει θέση βασικού και ο άλλος θα έρθει για να πλαισιώσει τον Παλάσιος στο δεξιό άκρο της επίθεσης.

Ακόμα, το Τριφύλλι θα αποκτήσει έναν κεντρικό χαφ με επιθετικές δυνατότητες ο οποίος θα αγωνίζεται στο 8 και στο 10.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA,  στο «τριφύλλι» δείχνουν να έχουν σταματήσει το τσεκάρισμα στο παικτών που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί θεωρητικά μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα:

Είτε πως οι Πράσινοι έχουν καταλήξει στον βασικό μεταγραφικό στόχο τους για το ρόλο του «αντι – Αϊτόρ», ή πως όχι μόνο έχουν καταλήξει, αλλά βρίσκονται και σε συζητήσεις για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στον Παναθηναϊκό φαίνεται να έχουν σταματήσει να δέχονται νέες προτάσεις για την ενίσχυση στην θέση του αριστερού εξτρέμ ένα μήνα πριν από την επίσημη έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τα πρώτα ονόματα στο μικροσκόπιο

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει παίκτες εν όψει Ιανουαρίου με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας με την αγορά της Σκανδιναβίας να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με το sdna, μάλιστα οι Πράσινοι έχουν βάλει στο…μικροσκόπιο και περιπτώσεις παικτών που τα ονόματά τους δεν έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να γίνονται γνωστοί οι ποδοσφαιριστές που τον απασχολούν προτού κάνει τις απαραίτητες επαφές.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό κάποιες από τις περιπτώσεις που προείπαμε παραπάνω να απασχολήσουν σοβαρά τους Πράσινους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News