«Βόμβες» Χεζόνια, τα ρίχνει στον ΠΑΟ: «Σε πανικό ο σύλλογος - Δεν μου μίλησε κανείς!» (vid)

«Βόμβες» Χεζόνια, τα ρίχνει στον ΠΑΟ: «Σε πανικό ο σύλλογος - Δεν μου μίλησε κανείς!» (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια έδωσε συνέντευξη στο κανάλι «BasketNews» με σκοπό να λύσει το μυστήριο γύρω από το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα στον εαυτό μου. Είμαι ευλογημένος που το έζησα αυτό. Είμαι ευγνώμον. Είναι η οικογένειά μου. Θα είμαι ευγνώμον για το υπόλοιπο της ζωής μου!»

Γιατί αποχώρησες από το σύλλογο;

«Σκ@τ@ συνέβησαν το καλοκαίρι. Δεν έχω ατζέντη. Είπα στον οικονομικό μου σύμβουλο πως ήρθα για να μείνω στον Παναθηναϊκό. Το είπα ξεκάθαρα από την ημέρα που έφυγα από την Αμερική για την Ελλάδα, πως ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου.»

«Χάθηκε όλο το θέμα στις διαπραγματεύσεις και στα συμβόλαια στην Ευρώπη, έτσι, όπως είναι το μπάσκετ. Αλλά δεν μπορούν παίξουν παιχνίδια μαζί μου. Μανατζερικά και τέτοια.»

«Όταν ήμουν στην Εθνική Κροατίας, ο Παναθηναϊκός διαπραγματευόταν με τον Μήτογλου, γιατί υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον για εκείνον, από την Ευρώπη. Μετά, έπρεπε να κρατήσει τον Παπαπέτρου. Και μετά, έπρεπε να μιλήσει μαζί μου!»

«Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε σε μια διαφορετική πορεία. Απέκτησε καινούργιους παίκτες. Πήρε καινούργιο προπονητή. Με ρώτησε κανένας τι γνώμη έχω για όλα αυτά; Ρώτησαν, μήπως, τον αρχηγό μας (σ.σ τον Παπαπέτρου); Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία, να ρωτήσω τον Παπαπέτρου, αν έχει εκφέρει άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι ο ρόλος μου αυτός. Εγώ είμαι παίκτης, αλλά οι αρχηγοί της ομάδας πρέπει να ενημερώνονται από την ομάδα!»

«Δεν έχω τίποτε με το γεγονός πως το Τριφύλλι έδωσε προτεραιότητα στον Ντίνο και στον Ιωάννη. Είναι ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να βγω από πάνω τους. Μάλιστα, προέτρεψα αμφότερους να μείνουν στο σύλλογο, ενώ πρότεινα και τον Κέντρικ Πέρι!»

«Δεν μου άρεσε που ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή μαζί μου τον Ιούλιο. Δεν είχα καν συνομιλήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη. Όλο τον Ιούλιο ένιωθα σκ@τ@. Τηλεφωνούσα στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, στη γιαγιά μου. Δεν είμαι τύπος που συνηθίζει κάτι τέτοιο!».

«Αν πω για ομάδες που μου έκαναν πρόταση, θα γίνει χαμός στην Ελλάδα!»

«Δεν θέλω να πάω ενάντια στον Παναθηναϊκό. Θέλω να τους προστατέψω στο μάξιμουμ. Αλλά όλο το καλοκαίρι βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού!»

«Έχω 15.000 παθιασμένους οπαδούς, που αν πω κάτι, είναι μαζί μου. Μίλησα με τη Θύρα 13 και τους είπα να μην διαμαρτυρηθούν. Μιλούσα με την Ούνιξ, αλλά ήθελα να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Στην Ούνιξ με περίμεναν και τους σέβομαι απεριόριστα. Αυτή είναι η Ρωσία. Λένε τα πράγματα με το όνομά τους!»

«Δεν ήθελα να καλύψω εγώ το buy out της Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν ήταν αυτό το εμπόδιο για να επεκτείνω με τον Παναθηναϊκό.»

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News