Παναθηναϊκός: Πρόταση για Πάλμερ-Μπράουν - Η στάση του παίκτη
Ο Παναθηναϊκός είχε στα χέρια του πρόταση από την Τουρκία για τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, όμως ο Αμερικανός στόπερ δεν την αποδέχθηκε.
Η μεταγραφική περίοδος για τον Παναθηναϊκό δεν αφορά μόνο τις προσθήκες, αλλά και τις πιθανές αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.
Σε αυτό το πλαίσιο, προέκυψε κίνηση για τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, με ομάδα από την Τουρκία να καταθέτει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.
Την υπόθεση χειρίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, ο οποίος έφερε την προσφορά στα γραφεία του Παναθηναϊκού, δημιουργώντας προοπτική πώλησης για τον Αμερικανό κεντρικό αμυντικό.
Η πρόταση δεν αφορούσε μόνο το ποσό που θα έμπαινε στα ταμεία του «τριφυλλιού», αλλά και ιδιαίτερα αυξημένες απολαβές για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Παρόλα αυτά, ο Πάλμερ-Μπράουν δεν έδειξε διάθεση να προχωρήσει σε συζητήσεις και απέρριψε την προοπτική μετακίνησής του στην Τουρκία.
Με αυτά τα δεδομένα, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωρά και ο Αμερικανός στόπερ παραμένει, τουλάχιστον για την ώρα, στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ