Βόλος - ΑΕΚ Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Volos - AEK

Βόλος - ΑΕΚ Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | Volos - AEK

Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming: Παιχνίδι σαν και αυτό με το Βόλο στη Μαγνησία, η ΑΕΚ οφείλει να τα καθαρίζει και αυτό ελπίζει και σήμερα. Δείτε ζωντανά.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλο (17:15 / Novasports3) στο Πανθεσσαλικό για την 2οη (εμβόλιμη) αγωνιστική της Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τις δώσει τους τρεις βαθμούς, αλλά και ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Είναι γεγονός πως η Ένωση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε πολύ καλό αγωνιστικό φεγγάρι, έχοντας ανοδική πορεία, πετυχαίνοντας μάλιστα στον προχθεσινό αγώνα μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, επικρατώντας με 3-0 επί της Λάρισας.

Οι Κιτρινόμαυροι καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο, θέλοντας να συνεχίσουν το πολύ καλό διάστημα που διανύουν, βάζοντας ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι του πρωταθλήματος σε μια ενδεχόμενη νίκη, που θα της φτιάξει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (26/01).

Links για Βόλος – ΑΕΚ Live Streaming

Όμως, κανείς στην ΑΕΚ δεν σκέφτεται το ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς γνωρίζουν ότι προηγείται ο αγώνας με τον Βόλο, έχοντας όλη τη προσοχή και την συγκέντρωση τους, στον συγκεκριμένο αγώνα, ξέροντας ότι είναι το ίδιο σημαντικός για την Ένωση, στη φάση που έχει περιέλθει.

Ο Μάσιμο Καρέρα απ’ την πλευρά του, θέλησε να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους Κιτρινόμαυρους για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας, τονίζοντας τι πρέπει να προσέξουν και που πρέπει να επικεντρωθούν για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους, αλλά ξεκαθαρίζοντας απ’ την αρχή πως θέλει να δει σοβαρότητα και συγκέντρωση απ’ τους ίδιους για να φτάσουν στη νίκη.

Αγωνιστικά προβλήματα

Στα αγωνιστικά τώρα, η Ένωση έχει ταξιδέψει με αρκετά προβλήματα στο Βόλο, καθώς δεν έχει στη διάθεση του ο Ιταλός τεχνικός τους τιμωρημένους Λιβάγια – Κρίστιτσιτς λόγω συμπλήρωμα καρτών, τους ανέτοιμους Γιακουμάκης – Χούλτ, αλλά και τον τραυματία Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι.

Απ’ την άλλη για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ, βρίσκεται η νέα μεταγραφή της ομάδας, Νταμιάν Σιμάνσκι, που δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα στην μεσαία γραμμή, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιστεί ως αλλαγή για να κάνει το ντεμπούτο του, με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιούσης, Ολιβέιρα.

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News