ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming | Superleague 2020/21

ΒΟΛΟΣ - ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming:

Βόλος – ΑΕΚ: Ο Βόλος θέλει… επανάληψη και η ΑΕΚ άλλο σενάριο!

Στο Πανθεσσαλικό από τον τοπικό ΝΠΣ Βόλο φιλοξενείται η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (14/3, 19:00) σε μια επανάληψη του αγώνα κυπέλλου πριν 10 μέρες.

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Ζωντανά

Στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, με την καθαρή νίκη 2-0 επί του Απόλλωνα. Ταυτόχρονα, ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τον Καριμ Ανσαριφάρντ να σημειώνει και τα δύο γκολ και την άμυνα να κρατάει το μηδέν.

Ταυτόχρονα όπως ήρθαν τα αποτελέσματα τη περασμένη αγωνιστική η Ένωση εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών των ανταγωνιστών της και έπιασε τον Άρη στους 48 βαθμούς και την 2η θέση. Το σενάριο νίκης της ΑΕΚ στον Βόλο έχει απόδοση 1.68. Παναθηναϊκός Νέα

Volos – AEK Live Streaming

Στον αντίποδα ο Βόλος θέλει απλά να επαναλάβει την εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στο Κύπελλο (1-0) όπου έχασε τη πρόκριση αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι Θεσσαλοί είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα παίξουν στα πλέι άουτ καθώς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον Αστέρα στην μάχη για την 6η θέση.

Ο Βόλος θέλει τη νίκη γιατί στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο ήττες, εντός έδρας από τον Ολυμπιακό (1-2) και εκτός έδρας από τον Παναιτωλικό (1-0), αλλά και για να μπει με φόρα στα πλέι άουτ. Η νίκη του Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ πληρώνει 5.40!

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και βόλος είχαν έρθει ισόπαλοι με το θεματικό 2-2. Αν επαναληφθεί αυτό το σενάριο και σημειωθούν 3 ή και περισσότερα γκολ (over 2.5 γκολ) τότε δίνει στοιχηματικά 2.10. Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ

ΒΟΛΟΣ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/cVqFfQAV

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News