Κασαμπαλής: «Μας πείραξε που χάσαμε δύο τίτλους, αλλά κατακτήσαμε το μεγαλύτερο» (vid)
Ο Σταύρος Κασαμπαλής μίλησε για την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό με 3-0 στη σειρά με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα είπε στον «Κόσμο των Σπορ» ο βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού:
«Όπως είπα και μετά τον αγώνα, όλη η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη και έντονη. Τη χαρακτήρισα ως μια ανηφόρα.
Όλοι οι συμπαίκτες μου μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είχαμε πολλές δυσκολίες στη διαδρομή μας, ωστόσο, φέραμε το τρόπαιο πίσω στο σύλλογό μας.
Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν την κατάκτηση. Το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας και νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας, γιατί το κατακτήσαμε με 3-0 απέναντι σε έναν άξιο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός.
Ο τρίτος τελικός έτσι όπως ξεκίνησε, ήταν από τον παράδεισο στην κόλαση και ξανά στο παράδεισο.
Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο σετ, ο Ολυμπιακός αναγεννήθηκε από τις στάχτες του και μετά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε μαζί με τον κόσμο.
Μας πείραξε που χάσαμε δύο τίτλους από τα χέρια μας. Ανασυγκροτηθήκαμε και βάλαμε παραπάνω ταχύτητα.
Είπαμε, μάγκες, είναι ο τελευταίος στόχος, το πρωτάθλημα και ο πιο μεγάλος. Πάμε όλα για όλα»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα