Ανδρεόπουλος: «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει το χθες - Πρέπει να συνεχίσουμε»
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού παρά τη μεγάλη αποχή που υπήρχε, αλλά έδωσε βάση στη συνέχεια των τελικών.
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, όμως έδωσε βάση στη συνέχεια, καθώς στον αθλητισμό δεν υπάρχει χθες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν 20 μέρες. Ήταν μεγάλη αποχή, όπως και για τον αντίπαλό μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτές τις ημέρες και δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι πολύ σημαντικό, το τονίσαμε και μας βγήκε το πλάνο. Είναι η πρώτη νίκη της σειράς, η οποία ακόμα έχει αρκετό δρόμο.
Στον αθλητισμό δεν υπάρχει το χθες κι αυτό είναι όπως σας το λέω. Υπάρχει ένα επόμενο παιχνίδι που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να πάρουμε τη νίκη».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)