Ανδρεόπουλος: «Στον αθλητισμό δεν υπάρχει το χθες - Πρέπει να συνεχίσουμε»
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη του Παναθηναϊκού παρά τη μεγάλη αποχή που υπήρχε, αλλά έδωσε βάση στη συνέχεια των τελικών.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού, όμως έδωσε βάση στη συνέχεια, καθώς στον αθλητισμό δεν υπάρχει χθες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν 20 μέρες. Ήταν μεγάλη αποχή, όπως και για τον αντίπαλό μας. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά αυτές τις ημέρες και δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι πολύ σημαντικό, το τονίσαμε και μας βγήκε το πλάνο. Είναι η πρώτη νίκη της σειράς, η οποία ακόμα έχει αρκετό δρόμο.
Στον αθλητισμό δεν υπάρχει το χθες κι αυτό είναι όπως σας το λέω. Υπάρχει ένα επόμενο παιχνίδι που πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να πάρουμε τη νίκη».
Δείτε το βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη Αταμάν για Λεσόρ: «Θα πάρει λεπτά με Φενέρ, αν κάνει καλή προπόνηση»
- Παναθηναϊκός: Με το όνομα του Λεσόρ ο πίνακας στην Etihad Arena (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλείσει Μπατουμπίνσικα με 1,5 εκατ. ευρώ»
- «Στα ραντάρ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Πάλμα»
- Final Four: Τόσο κοστίζει το φοβερό ρούχο του Κέντρικ Ναν!