Στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στο Game 5 τον Μίλωνα και πήρε το εισιτήριο με 3-2 νίκες απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες την πρόκριση στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ένα σερί 3-0 από νωρίς και συνέχισε με το προβάδισμα (7-2). Οι «ερυθρόλευκοι» κατά τη διάρκεια, ανέβασαν τη διαφορά στο +9 (16-7), πιέζοντας σε πολλά σημεία τον Μίλωνα. Έτσι, οι Πειραιώτες δεν είχαν πρόβλημα να κάνουν το 1-0, κερδίζοντας το σετ με 25-18.

Μαζί ξεκίνησαν στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες (2-2), με τον Μίλωνα να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα (2-4), αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να προσπεράσει με τον Τζούριτς (6-5).

Το σετ σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο μέχρι τα μέσα του (15-14), αφού από εκείνο το σημείο το σύνολο του Καστελάνι ανέβασε στροφές και πήγε στο +5 (19-14). Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Ολυμπιακός να παίρνει και αυτό το σετ με 25-18, για το 2-0.

Κοντά στο σκορ ήταν οι δύο ομάδες και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ (4-5), όμως ο Ολυμπιακός λίγο αργότερα με ένα μικρό σερί πήγε στο +4 (13-9).

Ο Μίλωνας βρήκε τον τρόπο να μειώσει στον έναν τη διαφορά (17-16), χωρίς όμως να κάνει την υπέρβαση με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να πάρουν ξανά κεφάλι στο ματς. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού με 25-19.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-18, 25-19)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News