Ο Μίλωνας κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό και ελπίζει για πρόκριση στους τελικούς!

Ο Μίλωνας κέρδισε 3-0 τον Ολυμπιακό και ελπίζει για πρόκριση στους τελικούς!

Ο εξαιρετικός Μίλωνας επικράτησε για ακόμα μια φορά με 3-0 σετ του Ολυμπιακού και έκανε το 2-2 στη μεταξύ τους σειρά για τα ημιτελικά της Volley League.

Οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν εκ νέου την έδρα τους κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και με «όπλο» το σερβίς τους παρέμειναν «ζωντανοί» για την πρόκριση στους τελικούς.

Έτσι, η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό θα κριθεί τη Δευτέρα (25/3, 19:00) στου Ρέντη.

Ο Μίλωνας ξεκίνησε ιδανικά στην αναμέτρηση κάνοντας με το «καλημέρα» ένα σερί 2-0. Στη συνέχεια, με λάθος σερβίς του Μολίνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει (5-5) και από εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (9-8, 11-11, 14-14).

Ένα μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα πήραν προς το τέλος οι Νεοσμυρνιώτες, πηγαίνοντας στο +3 (21-18). Το σύνολο του Σάκη Ψάρρα πίεσε αρκετα με τα σερβίς του την υποδοχή του Ολυμπιακού και έτσι κατάφερε να κάνει το 1-0 με 25-22.

Χέρι-χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ (5-5, 9-9). Μετά από λίγη ώρα ο Μίλωνας κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων (17-13), όμως ο Ολυμπιακός επέστρεψε γρήγορα και μείωσε στον έναν (17-16). Ξανά λίγο πριν το τέλος ο Μίλωνας ανέβασε την απόδοσή του πήρε κεφάλι στο ματς και επικράτησε και σε αυτό το σετ με 25-23, παρά την αντίσταση του Ολυμπιακού στους τελευταίους πόντους.

Ο Ολυμπιακός με τον Ιντάλγκο στο σερβίς να πιέζει την υποδοχή του Μίλωνα πέρασε μπροστά (2-0). Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και προσπέρασαν (3-2). Το ματς συνεχίστηκε με απόλυτη ισορροπία, ενώ τα σερβίς όπως αναμενόταν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο (10-10). Με ένα απίστευτο σερί ο Μίλωνας έφτασε στο +5 (18-13), χτίζοντας γερές βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι (22-17), με τους Νεοσμυρνιώτες να κερδίζουν με 25-21 το σετ για το τελικό 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-23, 25-21)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News