Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Κάμερον

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Κάμερον

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του 24χρονου πασαδόρου, Κερν Κάμερον, ο οποίος θα ενισχύσει τους πράσινους έως το τέλος της σεζόν.

Σε μια κίνηση-έκπληξη προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (06/02) την έναρξη της συνεργασίας του με τον Καναδό πασαδόρο, Κερν Κάμερον, έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κερν Κάμερον για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια κίνηση ενίσχυσης με την προσθήκη του ταλαντούχου Καναδού πασαδόρου Κερν Κάμερον.

Ο 24χρονος (1.93μ.) πασαδόρος αγωνιζόταν στη Σλοβενία με τη φανέλα της Κρκα και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αλμπέρτα του Καναδά.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com, o Κερν Κάμερον ανέφερε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δόθηκε να γίνω μέλος ενός τόσο ιστορικού Συλλόγου και μιας σπουδαίας ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News