«Διπλό» στο Ζηρίνειο ο Παναθηναϊκός με εκπληκτικό τρίτο σετ!

«Διπλό» στο Ζηρίνειο ο Παναθηναϊκός με εκπληκτικό τρίτο σετ!

Με τρομακτικές επιδόσεις στο 3ο σετ ο Παναθηναϊκός πέρασε αέρα από την Κηφισιά (0-3).

Ο Παναθηναϊκός με ηγέτη τον Ερνάντεζ ανέβασε στροφές στο φινάλε των δυο πρώτων σετ και στο τρίτο καθάρισε εξ αρχής φτάνοντας τελικά με άνεση στο 3-0 και το τρίποντο απέναντι στην ανεβασμένη και επικίνδυνη Κηφισιά. Σταθερά σε απόσταση μιας νίκης από τον Ολυμπιακό οι πράσινοι.

Ακόμη μία νίκη – την πέμπτη σερί – χωρίς να χάσει σετ πήρε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 σετ (25-27, 22-25, 13-25) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League. Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» παρέμειναν στο έναν βαθμό μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Στο πρώτο σετ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, διατηρώντας την ελάχιστη απόσταση στα μέσα του σετ (13-12). Η ομάδα των βόρειων προαστίων έφτασαν να προηγούνται με τρεις πόντους (17-14), αναγκάζοντας τον προπονητή να καλέσει time out. Μετά το πέρας του time out ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, όμως η Κηφισιά διατήρησε μία διαφορά δύο πόντων (23-21). Μάλιστα, η Κηφισιά βρέθηκε σε set ball το οποίο… έσβησε ο Παναθηναϊκός, περνώντας μπροστά στο σκορ στη συνέχεια (24-25). Με το σκορ στο 25-25, οι «πράσινοι» έκαναν το 2-0 σερί για να κλείσουν το σετ με 25-27.

Στο επόμενο σετ, ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ, με τη διαφορά να κυμαίνεται από τους δύο έως τους τέσσερις πόντους (12-15). Η Κηφισιά βρήκε τις λύσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει (15-15), με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην τελική ευθεία ισόπαλες (22-22). Ένα 3-0 σερί των «πράσινων» έδωσε το δεύτερο σετ στους «πράσινους» για το 2-0 στα σετ.

Τα σετ: 25-27, 22-25, 13-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News