«Καθάρισε» τον Άθλο Ορεστιάδας ο Παναθηναϊκός

«Καθάρισε» τον Άθλο Ορεστιάδας ο Παναθηναϊκός

Κανένα πρόβλημα δε συνάντησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας.

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον αξιόμαχο Άθλο Ορεστιάδας και πήρε «καθαρό» τρίποντο με 3-0 σετ, στο κλειστό του Μετς για την 13η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 5-7, όμως το «τριφύλλι» άνοιξε την διαφορά στο 19-16 και κατάφερε να το διατηρήσει φτάνοντας στο 25-17, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Ορεστιάδας, πάλι κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 12-13, όμως οι «πράσινοι» το ανέτρεψαν γρήγορα με 21-15, μείωσε ο Άθλος σε 23-20, όμως ο Παναθηναϊκός με δύο συνεχόμενους πόντους πήρε το σετ με 25-20.

Στο τρίτο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ, τα πράγματα ήταν πιο “εύκολα” για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αφού πήρε από νωρίς προβάδισμα με 10-7, μεγαλώνοντας την διαφορά μέχρι και στους επτά 21-14 κάτι που κατάφερε να διατηρήσει μέχρι το τέλος, τελειώνοντας με 25-17 και 3-0 σετ το παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News