Λιγκ Καπ: Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming σήμερα 15/2 | Βόλεϊ

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την τύχη του αγώνα βόλεϊ στο Λιγκ Καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή μετά τα όσα έγιναν στο γήπεδου του Ρέντη στρέφεται ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, όπου ελπίζει πως θα δικαιωθεί εκεί.

Ο λόγος γίνεται για την αναμέτρηση  που διεκόπη λόγω των θλιβερών επεισοδίων έξω από το «Μ. Μερκούρη» που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού.



Να θυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε σταματήσει στο 1-0 σετ υπέρ του Ολυμπιακούκαι στο 18-11 υπέρ του Παναθηναϊκούστο δεύτερο με τη δικαστική απόφαση να κατοχυρώνει το ματς και την πρόκριση στο Τριφύλλι.

Ωστόσο η πλευρά του Ολυμπιακού ζητάει την έναρξη του ματς από εκεί που σταμάτησε και γι’ αυτό το λόγο θα κυνγήσει το θέμα όσο περισσότερο μπορεί και γι’ αυτό έκανε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως σε περίπτωση δικαίωσης δηλαδή του Ολυμπιακού, θα πρέπει να αναμένεται και προσφυγή από πλευράς Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News