Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη μετάδοση του ντέρμπι: «Ντροπή - Θρυλικά ακραίοι είστε εσείς!»

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού για τη μετάδοση του ντέρμπι: «Ντροπή - Θρυλικά ακραίοι είστε εσείς!»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού για την «ερυθρόλευκη» μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι των αιωνίων στο «Μελίνα Μερκούρη».

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο σπίκερ του κρατικού καναλιού της ΕΡΤ 3 ανέφερε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης την ατάκα «ο ακραίος του Θρύλου»γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, δεν γινόταν να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ο Παναθηναϊκός , ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για τη μετάδοση του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. «Θρυλικά ακραίοι είστε εσείς», ανέφερε εύστοχα η πράσινη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Τριφυλλιού:

«Θρυλικά ακραίοι είστε εσείς…

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την ερυθρόλευκη περιγραφή του αγώνα για τη Volleyleague ανδρών.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου η μετάδοση της ΕΡΤ να είναι αντιστρόφως ανάλογη και να μετατρέπει το επίπεδο σε δάπεδο…

Είναι κρίμα για τους Έλληνες πολίτες που πληρώνουν την ΕΡΤ να τυγχάνουν τέτοιας αντιμετώπισης στους αγώνες που παρακολουθούν.

Για ακόμη μια φορά η επιλογή του Παναθηναϊκού να απέχει από τις μεταδόσεις της ΕΡΤ αποδεικνύεται απόλυτα σωστή.

Ακόμα και οι μεταδόσεις των συλλόγων έχουν πιο μετριοπαθείς περιγραφές… Ντροπή!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News