Νίκη πρόκρισης... - Τι ώρα και σε ποιο κανάλι είναι το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ενός λεπτού σιγή στο μεγάλο ντέρμπι για το φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία (vid)

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που είναι κάτοχος του Λιγκ Καπ καλείται να το υπερασπιστεί απόψε στο Ρέντη.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού σε μονό ματς στην έδρα του αντιπάλου.

Το «τριφύλλι» έχει κατακτήσει το Λιγκ Καπ τρεις φορές (2020, 2022, 2023) και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει χτίσει τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και η Τ.V. των νοκ προημιτελικών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς που θα γίνουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023:

Προημιτελικοί αγώνες νοκ άουτ

Γυμναστήριο Μίκρας, 17.00 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Π.Α.Ο.Κ. – Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Κάλλης, Επόπτες: Βασδέκης, Κουκουμάκας Π., Γραμματεία: Πασπάλα.

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» Πολίχνης, 17.30 (Live Streaming ESAP TV You Tube): Πήγασος Πολίχνης – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τοσουνίδης, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης, Επόπτες: Λούμσι, Σταυρίδης, Γραμματεία: Χατζηγεωργίου.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη, 21.00 (ΕΡΤ-3 HD): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κουτσούλας, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Επόπτες: Καπότης, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Δ.Βικέλας Σύρου, 19:00: Α.Ο.Φοίνικας Σύρου – Α.Ο.Π.Κηφισιάς 1-3 (25-22, 19-25, 25-27, 18-25). Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News