Ανδρεόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τα πάντα»
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη νίκη στο Παλατάκι.
Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:
Το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Εδώ και μία δεκαετία τα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός είναι πάντα ντέρμπι και μας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Είναι μία παράδοση για την Volley League. Ένα τέτοιο ματς έγινε και σήμερα, στις λεπτομέρειες αυτή την φορά καταφέραμε να κερδίσουμε εμείς.»
Για την συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά μέσα στην σεζόν, με όλες τις διοργανώσεις φτάνουν ακόμη και τα 50, δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα από αυτό γιατί αν δεν παίξεις καλά ενδεχομένως να μην καταφέρεις να πάρεις τη νίκη.
Κάναμε μία προσπάθεια και έχουμε έναν πολύ καλό πάγκο με παίκτες έτοιμους να προσφέρουν ανά πάσα στιγμή, μία πολυτέλεια που μας έλειψε πέρσι. Είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τα πάντα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Βοτανικός: Η τελική χωρητικότητα, οι θέσεις ανά εξέδρα
- Παναθηναϊκός: Στόπερ για ενδεκάδα, απογοήτευσαν δύο ενδεκαδάτοι
- Ο ΝBAer που ρώτησε ο Παναθηναϊκός και η απόφαση για Γιούρτσεβεν
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις τώρα ή… πληρώνει ακριβά μετά
- «Ο Ναν ήταν στα χέρια του Ολυμπιακού - Πώς στράβωσε η συμφωνία!» (vid)