Θέλει μεταγραφικό μπαμ ο Παναθηναϊκός!

Θέλει μεταγραφικό μπαμ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός επιχειρεί τη βόμβα με Γκρόζερ!

Στο πρόσωπο του σπουδαίου διαγώνιου Γκεόργκ Γκρόζερ φαίνεται ότι έχει βρει ο Παναθηναϊκός τον παίκτη για τον οποίο είναι διατεθειμένος να επενδύσει, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνουν οικονομική υπέρβαση.

Το «τριφύλλι» έχει κάνει επαφή με τον 38χρονο Γερμανό που έχει καταγωγή από την Ουγγαρία, με εξελίξεις να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Το κασέ του φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να είναι πάνω από τις 200.000 ευρώ, όμως με μια ματιά στο βιογραφικό του, εύκολα μπορεί αυτό το ποσό να… δικαιολογηθεί.

Φέτος αγωνίζεται στην Μόντσα, ενώ στο παρελθόν πέρασε εκτός από το ιταλικό πρωτάθλημα, από Γερμανία, Πολωνία, Ρωσία, Κατάρ, Νότια Κορέα και Κίνα.

Επίσης μετρά τρία μετάλλια με την εθνική του ομάδα, με σπουδαιότερο το χάλκινο στο Παγκόσμιο του 2014, ενώ έχει και ένα Champions League με τη Λοκομοτίβ Μπέλγκοροντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News