Κριτική για την τεράστια χαμένη ευκαιρία αλλά με μέτρο!

«Μπλακ άουτ» ο Παναθηναϊκός, η πρόκριση στον Ολυμπιακό (vids)

Τουλάχιστον σε αυτό το τμήμα η στήριξη πρέπει να είναι συνεχής. Κριτική μεν για την τεράστια χαμένη ευκαιρία αλλά με μέτρο…

Χωρίς κόσμο, χωρίς Ερνάντεζ κι έχοντας δεχθεί την ψυχρολουσία των μεθοδεύσεων της αστυνομίας έχασες την μεγάλη σου ευκαιρία να διεκδικήσεις ευρωπαϊκό τρόπαιο σε σεζόν που λείπουν ιταλικές, ρώσικες, πολωνικές ομάδες.

Είναι πολύ κομβικό το σημείο της σεζόν γιατί δεν θέλει και πολύ να σε πάρει από κάτω. Διεκδικείς ακόμα τρεις τίτλους και είσαι καλύτερος από τους απέναντι που την Πέμπτη τους ήρθε το παιχνίδι…όπως το ήθελαν, δεν ένιωσαν στο παραμικρό την πίεση της έδρας (στον πρώτο γύρο στον Αγιο Θωμά νικούσαν 2-0 και έχασαν 3-2 εύκολα), είχαν και τον Ιντάλγκο σε απίθανη μέρα και πήραν τέσσερα σετ.

Πράγμα αδιανόητο πριν πέσει η μπάλα στο τάραφλεξ βάσει προϊστορίας αλλά και κατάστασης των δύο συλλόγων.

Ο κόσμος βράζει για την διοίκηση Μαλακατέ αποδίδοντας της πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για Ριζούπολη νο2 και μάλιστα μέσα στο Μαρούσι, όμως δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε τι έχουν δημιουργήσει τόσο καιρό Ανδρεόπουλος-Αγραπιδάκης-Πανταλέων.

Τουλάχιστον σε αυτό το τμήμα η στήριξη πρέπει να είναι συνεχής. Κριτική μεν για την τεράστια χαμένη ευκαιρία αλλά με μέτρο…

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News