Παναθηναϊκός: Νίκη ψυχολογίας η επική ανατροπή 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-2: Τα highlights της σπουδαίας ανατροπής

Νίκη ψυχολογίας η επική ανατροπή του Σαββάτου απέναντι στους λιμανίσιους.

Στα play off φυσικά είναι που θα φανούν όλα. Το πλεονέκτημα έδρας μικρή σημασία έχει -κακά τα ψέματα -αν δεν πάει στον Παναθηναϊκό.

Το λέμε αφού ΠΑΟΚ και απέναντι δεν έχουν κοινό που ακολουθεί τα τμήματα του Ερασιτέχνη τους. Άρα αν δεν καταλήξεις πρώτος θα διεκδικήσεις τις κούπες σε…ουδέτερα γήπεδα.

Το όλο ζήτημα για τον πρωταθλητή είναι να στρώσει, τότε είναι που θα δούμε (φανταζόμαστε) ακόμα πιο ωραία πραγματάκια.

Εύκολο δεν είναι να αναπληρώσεις τρεις γηγενείς μέσα σε μήνες, ειδικά τον παικταρά Πρωτοψάλτη (όχι ότι Ράπτης, Ανδρεόπουλος είναι μικρότερης αξίας) κι έτσι είναι φυσιολογικό να καταγράφονται μεταπτώσεις στην απόδοση.

Μπορείς παράλληλά να επενδύσεις στο ψυχολογικό αβαντάζ που έχεις πάρει τον τελευταίο 1,5 χρόνο απέναντι στους Πειραιώτες.

Από 0-2 σετ (και 4-7 για το 0-3) να κερδίζεις άλλο έναν αγώνα απέναντί τους δεν το λες και μικρό κατόρθωμα. Ιδίως όταν Κόβαρ και Φράγκος φαντάζουν πολύ κατώτεροι των περσινών ακραίων με τον Ερνάντεζ να φορτώνεται με πολλές επιθέσεις!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News