Στον «αέρα» Πρωτοψάλτης - Ανδρεόπουλος, «πρασινίζει» ο Ζήσης, τα δεδομένα για Ερνάντεζ

Στον «αέρα» Πρωτοψάλτης - Ανδρεόπουλος, «πρασινίζει» ο Ζήσης, τα δεδομένα για Ερνάντεζ

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός κοιτάζει ήδη την επόμενη σεζόν και περιμένει την Πέμπτη να γεμίσει… το ταμείο του στη φιέστα τίτλου για να προχωρήσει στις κινήσεις του.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στοχεύουν στη διατήρηση του (ελληνικού) κορμού τους με τις πιο δύσκολες περιπτώσεις να είναι εκείνες του Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου και του Θανάση Πρωτοψάλτη. Αμφότεροι έχουν δεχθεί κρούση από ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, θα συζητήσουν πρώτα με τον πράσινο σύλλογο πριν πάρουν τις αποφάσεις τους.

Την ίδια ώρα, φαίνεται πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Ζήσης που θα φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Από εκεί και πέρα ονόματα όπως αυτού του Ερνάντεζ είναι δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα να αποδειχτούν υπαρκτά εκτός κι αν υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο οικονομικό κομμάτι. Το μπάτζετ της επόμενης σεζόν θα είναι μεγαλύτερο, αλλά όχι τόσο που να χωρέσουν συμβόλαια σαν αυτό του εξαιρετικού Κουβανού. Τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News