Παναθηναϊκός: Από τα πιο ΜΑΓΚΙΚΑ πρωταθλήματα στην ιστορία του
Από τα πιο ΜΑΓΚΙΚΑ πρωταθλήματα στην ιστορία του Π.Α.Ο αυτό που κατακτήθηκε μέσα στου Ρέντη! Πολύ γλυκός ο 26ος τίτλος κι όχι μόνο γιατί ήρθε εναντίον του συγκεκριμένου αντιπάλου.
Στην αρχή της σεζόν είχες το 4ο μεγαλύτερο μπάτζετ, πήρες λίγα από τους παγκίτες κι όταν πλάκωσε ο κορονοϊός την ομάδα έχασες για λίγο καιρό τις σταθερές σου.
Παρά την υπερκόπωση από 4 διοργανώσεις τα πήγες περίφημα και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα ο κόουτς Ανδρεόπουλος προσευχόταν μην του τύχει κανένας τραυματισμός για να μην βάλουμε στην εξίσωση και τις αδικαιολόγητες τιμωρίες της έδρας από την παραδοσιακά εχθρική ομοσπονδία.
Παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από άλλες 3 ομάδες με εξαίρεση τον Φοίνικα όλους τους άλλους τους έβαλες από κάτω καθαρά, ξάστερα και με μεγάλη επίδειξη ανωτερότητας Ομάδα υπόδειγμα, αντάξια της ιστορίας του συλλόγου, δεν είναι τυχαία από τα αγαπημένα τμήματα του κόσμου παρά τις αμέτρητες πίκρες που έχουν γευτεί οι οπαδοί εδώ και χρόνια.
Ο κόουτς Ανδρεόπουλος, ο Σωτήρης Πανταλέων, ο Ρούλης Αγραπιδάκης δείχνουν σε όλους το είδος των ανθρώπων που πρέπει να έχει ο Σύλλογος σε όλα τα αθλήματα.
Μετά το μπρεικ στον πρώτο τελικό βόλεϊ ανδρών το 2020, το μπρεικ τίτλου στο μπάσκετ γυναικών πέρυσι, την πρόκριση μέσα στου Ρέντη στο νοκ άουτ αγώνα κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών φέτος, ήρθε και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών με αυτή τη νίκη, η οποία ηταν η 4η σε 4 ματς φέτος και 5η σερί συνολικά μαζί με την περσινή.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού