Ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό, άλμα τίτλου ο Παναθηναϊκός!

Ξεφτίλισε τον Ολυμπιακό, άλμα τίτλου ο Παναθηναϊκός!

Μέσα σε μια καυτή ατμόσφαιρα, ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό με 3-0 για την τέταρτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Volley League.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο Παναθηναϊκός βάζοντας πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς κατάφερε και αποσπάστηκε με πέντε βαθμούς από Ολυμπιακό και Φοίνικα Σύρου.

Όπως και να έχει το ματς του Σαββάτου παίζει καθοριστικό ρόλο και αναμφίβολα οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό κόντρα στους νησιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κατάφερε και να πάρειο προβάδισμα με 8-4 δείχνοντας μεγάλη ενέργεια και σωστά τελειώματα.

Ο ΠΑΟ διατήρησε το προβάιδσμα με έξυπνες ενέργειες του Ντεν Ντρις και του Ρανγκέλ και πήγε το σκορ στο 12-8. Το «τριφύλλι» δεν έχασε σε κανένα σημείο του ματς τη συγκέντρωση του και κατάφερε να διατηρήσει την ίδια διαφορά πόντων στο κομβικό σημείο του 22-18. Τελικά ο ΠΑΟ το κατέκτησε με 25-20 κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε πάλι καλά πήρε προβάδισμα με 10-6 με τον Ντεν Ντρις στο σερβίς. Στη συνέχεια πήρε σκυτάλη ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος που το μετέτρεψε σε 13-6.

Το «τριφύλλι» ανέβασε ρυθμό και με τον Στάλεκαρ να σκεπάζει το φιλέ έκανε το 18-8 με τρία συνεχόμενα μπλοκ. Οι «πράσινοι» δεν σταμάτησαν και το πήγαν στο 22-10 και τελικά το πήραν με 25-11 κάνοντας το 2-0.

Αναφορικά με το τρίτο σετ το «τριφύλλι» ήταν και πάλι μπροστά στο σκορ με 7-5 με…εναέριο Πρωτοψάλτη ενώ με πανέξυπνο άσο ο ίδιος έκανε το 11-8.

Άξελ και Ρανγκέλ συνδυάστηκαν άψογα και έκαναν το 17-13 ενώ η ίδια διαφορά παρέμεινε μέχρι το 21-17 και το πήρε με 25-18.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟ Ρούλης Αγραπιδάκης βράβευσε τον Θανάση Πρωτοψάλτη με τον τίτλο του MVP της 2ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος.

Επιπλέον μετά την βράβευση του MVP ο Ρούλης Αγραπιδάκης παρέλαβε το βραβείο ήθους του Συλλόγου για το 2021 σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα.

Ο άνθρωπος που έδωσε το βραβείο στον Ρούλη Αγραπιδάκη ήταν ο Σωτήρης Πανταλέων και οι δύο…σημαίες του Συλλόγου έδειξαν για ακόμα μια φορά ότι το τμήμα γνωρίζει πολύ καλά να τιμά την ιστορία του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News