Γιάκομπσεν: «Πολύ υψηλό επίπεδο η Χάλκμπανκ - Κομβικό το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Γιάκομπσεν: «Θέλω το νέο γήπεδο - Θα γιγαντωθεί ο Παναθηναϊκός»

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται στο κλειστό της Πυλαίας την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 19:15 (ΕΡΤ3) και ο Άξελ Γιάκομπσεν στέλνει μήνυμα νίκης.

Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή του πορεία με μεγάλη επιτυχία καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ήταν η έκτη φορά που έφτασε το τμήμα στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία.

Ωστόσο οι «πράσινοι» καλούνται πλέον  να εστιάσουν στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τους τρεις τίτλους που διεκδικούν. Ο πασαδόρος του ΠΑΟ Άξελ Γιάκομπσεν δήλωσε σχετικά με το ματς  «Μόλις ολοκληρώσαμε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή μας πορεία κόντρα στην Χάλκμπανκ. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα και παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Πλέον καλούμαστε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα κομβικό ματς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News