Γιάκομπσεν: «Πολύ υψηλό επίπεδο η Χάλκμπανκ - Κομβικό το ματς με τον ΠΑΟΚ»
Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται στο κλειστό της Πυλαίας την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 19:15 (ΕΡΤ3) και ο Άξελ Γιάκομπσεν στέλνει μήνυμα νίκης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Ήταν η έκτη φορά που έφτασε το τμήμα στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία.
Ωστόσο οι «πράσινοι» καλούνται πλέον να εστιάσουν στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις και τους τρεις τίτλους που διεκδικούν. Ο πασαδόρος του ΠΑΟ Άξελ Γιάκομπσεν δήλωσε σχετικά με το ματς «Μόλις ολοκληρώσαμε την επιτυχημένη ευρωπαϊκή μας πορεία κόντρα στην Χάλκμπανκ. Ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την τουρκική ομάδα και παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Πλέον καλούμαστε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα κομβικό ματς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο εκατομμυρίων για Πελίστρι και Χαλ!
- Οι απολαβές του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό - Τίναξε την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στους Ούγκρεσιτς και Νόβισιτς»
- «Οι απολαβές που θα μπορούσε να προσφέρει στον Μπρόζοβιτς ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ενεργοποιείται το plan B για στόπερ – Το όνομα που ξεχωρίζει