Και πρόκριση και... νίκη στο tie break ο Παναθηναϊκός!
Στους «8» της Ευρώπης προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ποντολιάνι εξασφαλίζοντας τα δύο σετ που χρειαζόταν στη ρεβάνς του Αγίου Θωμά.
Οι πράσινοι πήραν με άνεση το πρώτο σετ που τους έδωσε «φτερά» στα πόδια ενόψει του δεύτερου. Οι Ουκρανοί αντιστάθηκαν, γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν άλλη ευκαιρία να γυρίσουν στο ματς, όμως, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκαναν την ανατροπή και με το 2-0 πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο!
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Στη συνέχεια, το Τριφύλλι χαλάρωσε και η Ποντολιάνι μείωσε σε 2-1 σετ. Πάντως, στο φινάλε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού εξέφρασε τις διαμαρτυρίες του για τον τελευταίο πόντο. To ίδιο συνέβη και στο 4ο σετ με τους Ουκρανούς να ισοφαρίζουν σε 2-2 και να οδηγούν το ματς στο tie break.
Τελικά οι πράσινοι επιβλήθηκαν στο 5ο σετ με 17-15 και πήραν και τη νίκη στο αποψινό ματς!
Τα σετ: 25-17, 25-22, 23-25, 19-25, 17-15
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο εκατομμυρίων για Πελίστρι και Χαλ!
- Οι απολαβές του Χουάντσο στον Παναθηναϊκό - Τίναξε την μπάνκα ο Γιαννακόπουλος
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στους Ούγκρεσιτς και Νόβισιτς»
- «Οι απολαβές που θα μπορούσε να προσφέρει στον Μπρόζοβιτς ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ενεργοποιείται το plan B για στόπερ – Το όνομα που ξεχωρίζει