«Υγιεινός περίπατος» για Παναθηναϊκό, βλέπει τα προημιτελικά!

«Υγιεινός περίπατος» για Παναθηναϊκό, βλέπει τα προημιτελικά!

Με «σβηστή» εμφάνιση ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την Οστάνδη και περιμένει τη ρεβάνς για να επικυρώσει το εισιτήριό για τα προημιτελικά της Ευρώπης!

Ανώτερος, σοβαρός και με την ψυχολογία στα ύψη ο Παναθηναϊκός καθάρισε σε μια ώρα την Οστάνδη με 3-0 και θέλει δυο σετ στην αυριανή ρεβάνς (15:30, Live TV) για να μπει στην 8άδα του Challenge Cup.

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου έπιασε σπουδαία απόδοση από την γραμμή του σερβίς, ιδιαίτερα με τη Γκρόθες ήταν αποτελεσματικός στο μπλοκ και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την ομάδα από το Βέλγιο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκρισή του στα προημιτελικά και με την εικόνα των δύο ομάδων δε θα δυσκολευθεί στον επαναληπτικό της Τετάρτης (15:30). Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η Πένυ Ρόγκα που έβγαλε σπουδαίες άμυνες μέσα στο ματς.

Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News