Γιάκομπσεν: «Συγκεντρωμένοι για να πάμε στο Final 4»

Γιάκομπσεν: «Συγκεντρωμένοι για να πάμε στο Final 4»

Ο Άξελ Γιάκομπσεν μίλησε για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΟΦΗ και έστειλε μήνυμα νίκης και πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Οι «πράσινοι» αγωνίζονται την Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 3.30 μ.μ. κόντρα στην ομάδα από το Ηράκλειο κα στόχος είναι η πρόκριση που θα συνοδευτεί με νίκη, έπειτα από το νικηφόρο 3-0 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» επισήμανε  «Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο στον πρώτο αγώνα , όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πάλι για να πάμε στο φάιναλ φορ.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να νικήσουμε και πάλι , ωστόσο θα πρέπει να σεβαστούμε τον ΟΦΗ γιατί έχει καλούς παίκτες και το έδειξε και στο ματς με την Κηφισιά, ότι μπορούν να παίνουν καλά. Θέλει απόλυτη συγκέντρωση ο συγκεκριμένος αγώνας και μετά να σκεφτούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News